svojvolné pridávanie plynu
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a potom to prestane 8)
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
z odpovede tohto servisu usudzujem, ze satulacka napísal:Mám motor X18XE . Ja auto dávam len do servisu a zaskočilo ma že je tam , bolo mi povedané malý motorček, že je to elek. závada nie mechanická a cena tejto súčiastky je os 250 - 530 eur. Išla som tam vlastne preto lebo mi začalo po znížení rýchlosti skapínat a tým vlastne problém s volantom a ked idete z dialnice 130? a znížite na zjazde a volant hluchý, nič príjemné. V servise mi zistili tú hornú hadicu prasknutú - zalepili striebornou páskou a závadu na tom"motorčeku" ja som si skôr myslela že mám niečo so sytičom.
Pochádzam okres Nové mesto nad Váhom
1. alebo nevyzna
2. alebo nekona v prospech zakaznika
urcite mam niekde taky motorcek. a cena noveho je iste vyrazne nizsia
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
urcite sa to da lacnejsie napr u mna 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- andreyco
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Sep 2008, 23:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Tento problém som mal aj ja , mne odišla váha vzduchu , tak som ju vymenil ,len potom začali otáčky stupat sami od seba a pod 1200 ani neklesli, raz začas aj hej ked mal moj oplik dobru naladu
, tak som vyčistil krokáč a aj karburator a zrazu všetko v pohode, otačky tak ako maju biť avšak teraz niekedy otáčky vyletia na 2000 v neutráli a spozoroval som že keď otvorím nadrž, je tam podtlak a nasáva my vzduch , potom keď naštartujem opať, sú otáčky v norme. može mať ten podtlak súvis s otáčkami??? S podtlakom som mal aj predtým problém a opravár vybral nejaký filter (ovzdušnovač palivovej sústavy , si myslím), ktorý je uloženy pri prednom pravom kolese, a vravel že sa mu zdá biť ešte funkčny aj ked stade vyletuvali nejake malé kuličky , a vravel že sa neoplati investovat do nového. mOže to mat vplyv na otáčky??? kolko stoji taký filter :?: diky
Opel Vectra 1.8 16V, X18XE
Vaha vzduchu
Potvrdzujem vahu vzduchu.Ked som siel plinulo na rychlosty tak v pohode ale ked som ubral tak som pocul ako keby mi strielalo do vyfuku.Po stlaceny spojky vypol motor a rosvietili sa kontrolky.Skus tu vahu vzduchu.
Opel Zafira B 1.9 CDTi 110Kw 2005
ex Opel Vectra Caravan 2.0 16v 100Kw 1999
ex Opel Vectra 1.8i 16V 85Kw r.1996
ex Skoda Felicia 1.6Mpi r.1996
ex Opel Vectra Caravan 2.0 16v 100Kw 1999
ex Opel Vectra 1.8i 16V 85Kw r.1996
ex Skoda Felicia 1.6Mpi r.1996