svojvolné pridávanie plynu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
tulacka
svojvolné pridávanie plynu
Pri jazde sa mi svojvolne pridávajú otáčky hlavne pri volnobehu poradte
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Chlape je to zrejme krokac ale Vectry mame A,B,C a motorov neuuuurekom takze by si mal byt 1. konkretnejsi ,2.vyuzit na fore funkciu- Hladať . Urcite najdes odpoved na Svoju otazku 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
tulacka
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Tak potom prepač slečna ale aspon sme postupili o krocik vpred ked vieme o aky motor sa jedna-benzinovytulacka napísal:Chlapci moji som baba a treba trocha lopatisticky mám vectru 1,8 16v r.v.1999 a čo je to ten krokač bud mi nadávate alebo nerozumiem reči vášho kmena
Mám Opel
-
tulacka
Mám motor X18XE . Ja auto dávam len do servisu a zaskočilo ma že je tam , bolo mi povedané malý motorček, že je to elek. závada nie mechanická a cena tejto súčiastky je os 250 - 530 eur. Išla som tam vlastne preto lebo mi začalo po znížení rýchlosti skapínat a tým vlastne problém s volantom a ked idete z dialnice 130? a znížite na zjazde a volant hluchý, nič príjemné. V servise mi zistili tú hornú hadicu prasknutú - zalepili striebornou páskou a závadu na tom"motorčeku" ja som si skôr myslela že mám niečo so sytičom.
Pochádzam okres Nové mesto nad Váhom
-
tulacka
http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htm
Je toto ono som staršieho veku vela vecí si dokážem spravit ale o týchto motoroch viem ...... Ja viem že je lahšie vymenit ako opravit
Je toto ono som staršieho veku vela vecí si dokážem spravit ale o týchto motoroch viem ...... Ja viem že je lahšie vymenit ako opravit
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Vyzera to takto presne http://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/ ... t=5167.1.0tulacka napísal:Mám motor X18XE . Ja auto dávam len do servisu a zaskočilo ma že je tam , bolo mi povedané malý motorček, že je to elek. závada nie mechanická a cena tejto súčiastky je os 250 - 530 eur. Išla som tam vlastne preto lebo mi začalo po znížení rýchlosti skapínat a tým vlastne problém s volantom a ked idete z dialnice 130? a znížite na zjazde a volant hluchý, nič príjemné. V servise mi zistili tú hornú hadicu prasknutú - zalepili striebornou páskou a závadu na tom"motorčeku" ja som si skôr myslela že mám niečo so sytičom.
ale v Opli jestvuje repas a je ovela lacnejsi
Mám Opel
-
tulacka
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Nič sa Ti nemôže stať, pokial budeš rozumne narábať s plynom.
Tzn., že nebudeš vyraďovať do neutrálu v kritických situáciách.
V neutráli je riziko skapania.
A keď do neutrálu vyradíš, musíš mať nohu na plyne.
Inak nič.
Iba taká intímna otázka: preboha, do Osla, veď to je diaľka nevídaná! Čo je tam také lákavé? (nemusíš odpovedať)
Tzn., že nebudeš vyraďovať do neutrálu v kritických situáciách.
V neutráli je riziko skapania.
A keď do neutrálu vyradíš, musíš mať nohu na plyne.
Inak nič.
Iba taká intímna otázka: preboha, do Osla, veď to je diaľka nevídaná! Čo je tam také lákavé? (nemusíš odpovedať)
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
tulacka
No tento rok som ho točila už 5x 2x na citroene jumper 3x opel je to dialka ale cesty sú perfektné dialnice samozrejme okrem Čiech žialbohu. Mám tam muža pracuje tam a tam je problém so stravou oni nemajú klasické potraviny, takže sem tam mu spravím zásobu. A samozrejme som rybárka takže trocha iné ryby ako sú tu
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
V tvojom motore bude skôr toto - http://enzo.opf.slu.cz/~foltyn/fist-new ... ticle_id=6tulacka napísal:http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htm
-
tulacka