Omega 3,2 2002- nejde centrál
Moderátor: dulo
Omega 3,2 2002- nejde centrál
Nazdar chlapi, potrebujem pomoct, prestal fungovat central, ked zamknem dialkovym, tak nic, stlacim druhy krat a alarm sa pekne zapne, aj ked zamykam klucom, tak zamkne len vodicove dvere, ostatne musim manualne, bude to riadiaca jenotka centralu???mate s tym skusenost, menili ste ho niekto???je to bosch alebo iny vyrobca??
baterka v kluci menena pred mesiacom, takze tym to nebude. alebo je to len nejaky debilny kontakt?
baterka v kluci menena pred mesiacom, takze tym to nebude. alebo je to len nejaky debilny kontakt?
Kajo napísal:...asi veľmi veľa rušenia.
Sú miesta, kde ani mne centrál nefunguje.
Alebo sa Ti niekto chcel dostať do auta pomocou generátora kódov.
moze byt ze tym, ale skor asi nie, pretoze som zastavil pred barakom s autom a zrazu nic, central ani tuk, ani kufor, ani klucom, tka som to zatvaral ako skodovku:)))ale uz to frciii co to da
Mne sa presne takato vec stava ked som u kamosa, kde maju na streche 3 GSM vysielace. Auto zamknem iba ak som pri okne. Bol som tam raz na Ivecu Daily, zamkol som ale uz som nevedel odomknut, tak som odomkol klucom, vsetko hukalo a presiel som cca 100m, znovu zamkol a odomkol v pohode. A potom ze ziarenie nie je skodlive 

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!