Svetlá a dojazdy (neoriginal central)
Moderátori: dulo, buci_vectra
Svetlá a dojazdy (neoriginal central)
CaFte chcem sa opytat ci sa daju dorobit nejako dojazdy na el okna ak nieje original central?a este ci pasujeu cire svetla z 99ny na 97ku...vopred dakujem...
VeBe X18XE 97-ka
VeBe X18XE 97-ka
Diky...no o tej smerovke viem len ci rozmerovo budu pasovat lebo som niekde cital ze tie z nevsieho modelu su uzsie....ale to asi nie ze?
A ohladom centralu...no menit ho nechcem,ale rozmyslal som ze by som na servomotorcek od centralu pripojil rele a nejaky oneskorovaci obvod ktory odpoji napatie kt napaja motorceky na ovladanie okien.
Skusal to takto niekto?Nebude to robit sarapatu ked bude k servomotorceku paralelne pripojena cievka rele?
Za odpovede vopred dakujem.
A ohladom centralu...no menit ho nechcem,ale rozmyslal som ze by som na servomotorcek od centralu pripojil rele a nejaky oneskorovaci obvod ktory odpoji napatie kt napaja motorceky na ovladanie okien.
Skusal to takto niekto?Nebude to robit sarapatu ked bude k servomotorceku paralelne pripojena cievka rele?
Za odpovede vopred dakujem.
- marek1512
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Tie faceliftové sú mierne užšie, tak sa potom nezľakni mierne vetšej medzery medzi svetlom a nárazníkom... Na blatníku tiež musíš zaklepať alebo spíliť taký malý úchytný bod... A samozrejme prehodiť koncovky elektriky... Facelift má hranaté... No nič zložité to neni a efekt stojí za to 
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Jan 2009, 16:16
- Auto: Signum
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak sup na to ved sikovnym patri svet nie?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
A nad tymi dojazdami som rozmyslal vzhladom na to ze nemam schemu od centralu ze pridam k servu rele a nejaky oneskorovaci obvod ktory podrzi napatie...a tot napatie privediem k oknam...este som sa chcel opytat-pti tom centrali mam este dve koncovky....su stvorcove jedna modra druha cierna a su myslim 3 pinove (v kazdom rade 3 piny,3rady)...ze to to vlastne moze byt ...?...a este nejaka zasuvka za riadicou pakou-ked date dole ten plast pod rucnou brzdou tak ju uvidite...tiez by som rad vedel co to je...Mam to auto kratko a chcem vediet aspon priblizne co je na co....
Vopred fakt dakujem...
VeBe X18XE 97-ka
Vopred fakt dakujem...
VeBe X18XE 97-ka
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
no to asi nie
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Feb 2010, 20:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Doťah okna
To oneskorovacie - predlžovacie zariadenie nemusíš vôbec vyrábať. Takýto modul sa predáva, hlavne kvoli škodovkám, ak alarm túto funkciu nemá.
Modul je veľmi jednoduchý, po prijatí impulzu zopne na výstup 15s napätie. Môžeš ho pripojiť aj na samostatný spínač, takže kedykovek si z miesta vodiča jedným tlačidlom zavrieš všetky okná, ale cez centrál, pri uzamknutí dôjde k dotiahnutiu.
Väčšinou sa to ale zapája cez diaľkové centrálu, pretože ak to dáš priamo na motorček, ak aj zamkneš kľúčom, alebo len vo vnútri mechanicky, tak sa ti okná dotiahnu, čo nie je najlepšie. Preto odporúčam nájsť origo jednotku, ktorá dáva impulzy.
http://www.12volt.sk/autoelektro/centra ... e-oct.html
Modul je veľmi jednoduchý, po prijatí impulzu zopne na výstup 15s napätie. Môžeš ho pripojiť aj na samostatný spínač, takže kedykovek si z miesta vodiča jedným tlačidlom zavrieš všetky okná, ale cez centrál, pri uzamknutí dôjde k dotiahnutiu.
Väčšinou sa to ale zapája cez diaľkové centrálu, pretože ak to dáš priamo na motorček, ak aj zamkneš kľúčom, alebo len vo vnútri mechanicky, tak sa ti okná dotiahnu, čo nie je najlepšie. Preto odporúčam nájsť origo jednotku, ktorá dáva impulzy.
http://www.12volt.sk/autoelektro/centra ... e-oct.html
www.12Volt.sk
pre Vaše auto
pre Vaše auto