Osram Night Breaker
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
iurai
ahamirrco napísal:TO som kupovat ako bi-xenon, este tam drcia dva kabliky za pomoci ktorych ked si tam privadzal napatie sa ta vybojak zasuvala do vnuta, akoze dialkove a stretavacky, zaujimava vecA dost rychla
No to bolo aj par tuctov piv :roll:
mna zaujimalo, ze ci tam strcis standradnu vybojku D2S a funguje to dalej ?
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
vies co?no akurat som skusal vytiahnut tu povodnu cele som to rozobral a zatial sa mi to nepodarilo ale idem skusat dalej ze by som kupil len klasicke stretavacky a nahodil to tam, uvidim dam vediet dnes poopbede.
taky69
Sak to je jednoduche, ma to taky tvar ako H4 takze to tam len zasunies a tam je potom taky konektor co ide zo svetiel zapojis do tej malej skrinky a to ovladat zasuvanie tych vybojek teda dialkove a stretavacky a musi to frcat
Tak so mto z dake odtrhol, bolo totoam prilepene ta zla vybojka prasknuta...takze ak tam dam novu budem msuiet na nu naletovat tie dva kable a prilepit ju tam nejakym pruznym vyplnovacim lepidlom, asi nejaky tepelne odolny silikon
taky69
Sak to je jednoduche, ma to taky tvar ako H4 takze to tam len zasunies a tam je potom taky konektor co ide zo svetiel zapojis do tej malej skrinky a to ovladat zasuvanie tych vybojek teda dialkove a stretavacky a musi to frcat
Tak so mto z dake odtrhol, bolo totoam prilepene ta zla vybojka prasknuta...takze ak tam dam novu budem msuiet na nu naletovat tie dva kable a prilepit ju tam nejakym pruznym vyplnovacim lepidlom, asi nejaky tepelne odolny silikon
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa

- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Ja som ziarovky OSRAM SILVERSTAR H 7 nahodil minuly tyzden a veru, nejaky velky rozdiel v tom nevidim a zmenu farby svetla, tak tu uz nepozorujem vobec, skoda, cakal som od tych ziaroviek viacejdulo napísal:Ja som doteraz používal Osram Silvestar H7, denno-denné svietenie a vydržali cca trištvrte roka. Bol som spokojný, svietili lepšie, než klasické, to určite. A teraz som dal tie NightBrakery, porovnával som ich s tými Silverstarmi a sú trošku lepšie. To je môj subjektívny názor. Ale som s nimi spokojný
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
-
iurai
mozno si tam mal rovnake ziarovkySpohrelt napísal:Ja som ziarovky OSRAM SILVERSTAR H 7 nahodil minuly tyzden a veru, nejaky velky rozdiel v tom nevidim a zmenu farby svetla, tak tu uz nepozorujem vobec, skoda, cakal som od tych ziaroviek viacejdulo napísal:Ja som doteraz používal Osram Silvestar H7, denno-denné svietenie a vydržali cca trištvrte roka. Bol som spokojný, svietili lepšie, než klasické, to určite. A teraz som dal tie NightBrakery, porovnával som ich s tými Silverstarmi a sú trošku lepšie. To je môj subjektívny názor. Ale som s nimi spokojný
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
Chlapi neviem na co tu vobec riesite ziarovky - silne alebo slabe
v podstate je to uplne jedno lebo na co vam to je ked niekto pred vami alebo co ide oproti vam moze vidiet prd.
A ked za zleho pocasia vam niekto zasvieti bixenonom tak si mozete zapnut cokolvek a tiez nevidite nic
Najlepsie mate ked trosku pribrzdite a hotovo (bez rizika ale nie na 20km/h:)
Nema ziadny zmysel zbytocne oslepovat ostatnych (nahodou niekoho oslepite a vpali to do vas - priklad )
A najlepsi su ty co si do svetiel daju neviem co a potom im to svieti akurat tak neviem kde (mne do oci) :bazooka:
preto vas prosim ked aj nieco lepsie do nich date dajte si ich nanovo nastavit bo kazde su ine (ked date do svetla lepsiu ziarovku a vidite dalej tak tym padom sa meni aj rozptyl svetla)
Naco zbytocne riskovat
v podstate je to uplne jedno lebo na co vam to je ked niekto pred vami alebo co ide oproti vam moze vidiet prd.
A ked za zleho pocasia vam niekto zasvieti bixenonom tak si mozete zapnut cokolvek a tiez nevidite nic
Najlepsie mate ked trosku pribrzdite a hotovo (bez rizika ale nie na 20km/h:)
Nema ziadny zmysel zbytocne oslepovat ostatnych (nahodou niekoho oslepite a vpali to do vas - priklad )
A najlepsi su ty co si do svetiel daju neviem co a potom im to svieti akurat tak neviem kde (mne do oci) :bazooka:
preto vas prosim ked aj nieco lepsie do nich date dajte si ich nanovo nastavit bo kazde su ine (ked date do svetla lepsiu ziarovku a vidite dalej tak tym padom sa meni aj rozptyl svetla)
Naco zbytocne riskovat
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
Diki
Naposledy upravil/-a tomi1583 v 05 Jún 2009, 14:25, upravené celkom 1 krát.
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Kontakt - 0903606992
Kontakt - 0903606992
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

o tom pochybujem, ze by som tam mal rovnake, lebo ziarovky som uz vymienal a boli to obycajne ziarovky H7 z nahradnej sady, ked mi tieto odidu, vyskusam Osram NB, som zvedavyiurai napísal:mozno si tam mal rovnake ziarovkySpohrelt napísal:Ja som ziarovky OSRAM SILVERSTAR H 7 nahodil minuly tyzden a veru, nejaky velky rozdiel v tom nevidim a zmenu farby svetla, tak tu uz nepozorujem vobec, skoda, cakal som od tych ziaroviek viacejdulo napísal:Ja som doteraz používal Osram Silvestar H7, denno-denné svietenie a vydržali cca trištvrte roka. Bol som spokojný, svietili lepšie, než klasické, to určite. A teraz som dal tie NightBrakery, porovnával som ich s tými Silverstarmi a sú trošku lepšie. To je môj subjektívny názor. Ale som s nimi spokojný
-
iurai
obycajne ziarovky z nahradnej sady je siroky pojem.
su smejdove sady za 150 korun, ktore nestoja za nic
a sady, kde su znackove ziarovky. (asi tazko kupis)
tieto osram NB a ine vylepsene svietia mierne lepsie ako standardne ziarovky tych istych vyrobcov. ovsem ty to vobec nemusis poznat, lebo tazko porovnavat v domacich podmienkach.
mozno svietenie na stenu niekde v noci alebo podzemnej garazi, a v kazdom svetle ina ziarovka a dekou zakryvat vzdy jeden svetlomet
su smejdove sady za 150 korun, ktore nestoja za nic
a sady, kde su znackove ziarovky. (asi tazko kupis)
tieto osram NB a ine vylepsene svietia mierne lepsie ako standardne ziarovky tych istych vyrobcov. ovsem ty to vobec nemusis poznat, lebo tazko porovnavat v domacich podmienkach.
mozno svietenie na stenu niekde v noci alebo podzemnej garazi, a v kazdom svetle ina ziarovka a dekou zakryvat vzdy jeden svetlomet
-
iurai
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Koľko ľudí, toľko chutí... Koľko skúseností, toľko názorov... Osobne používam Philips Xtreme Power - 100% spokojnosť... A určite neoslňujem a neohrozujem nikoho... Nad tým nech uvažujú "inteligenti", čo si do lám našlahajú kadeaké xenónové sady...
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

Ako ich mas dlho, pripadne - ake ziarovky si pouzival predtym a ako dlho ti vydrzali ?marek1512 napísal:Koľko ľudí, toľko chutí... Koľko skúseností, toľko názorov... Osobne používam Philips Xtreme Power - 100% spokojnosť... A určite neoslňujem a neohrozujem nikoho... Nad tým nech uvažujú "inteligenti", čo si do lám našlahajú kadeaké xenónové sady...
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Mám odskúšané oboje, no Philipsácke u mňa vydržali o 2 mesiace dlhšie... Ako dlho vydržia je ojedinelé - v závislosti od jazdenia... U mňa 6-7 mesiacov. Svetlá mám zapaté stále pri jazde...
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
Porsche 944 2.5 1988
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

Mam tie Night breakery od novembra, zatial svietia :-D presiel som od v tedy 7000km. Ale zapinam svetla vzdy pri startovani aby neodisli narazovym prudum. Ved ako inac odide ziarovka vzdy len pri zapinani 
No a ja som ako spojojny.Na buduce mozme vyskusat inu znacku ale pravdepodbne tam bude maly rozdiel. Su to najsilensie ziarovky ake som do teraz mal, pricom neporusujem zakon. Som premyslal aj nad 80w
Rad by som si dal xenony ale pride mi to a ako dobry putac na pokuty
No a ja som ako spojojny.Na buduce mozme vyskusat inu znacku ale pravdepodbne tam bude maly rozdiel. Su to najsilensie ziarovky ake som do teraz mal, pricom neporusujem zakon. Som premyslal aj nad 80w
Rad by som si dal xenony ale pride mi to a ako dobry putac na pokuty

-
mirrco
- Strieborný užívateľ

My sme tiez tade sli na bratovej audine asi o polnoci z BA ,a sme sli ako po tme...som si vravel ze chcem sediet vo svojej ascone s Osram NB. Tam som videl ten rodiel azda aj 2x nasobne...Milans napísal:po vcerajsej vecernej ceste z Trencina do Banoviec, ked ma zastihla na ceste prietrz mracien a riadny lejak, mozem konstatovat, ze tieto ziarovky za tu cenu urcite nestoja