Pokazené čerpadlo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- l111
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 18:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Pokazené čerpadlo
Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
Astra G 1,7DTI
-
iurai
Re: Pokazené čerpadlo
podla mna nema ziadnu velku hodnotu.l111 napísal:Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
inak by si ho nedal repasovat.
a co presne je poskodene ?
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Re: Pokazené čerpadlo
Ze by prepadovy ventil na vstrekovacom cerpadle?iurai napísal:podla mna nema ziadnu velku hodnotu.l111 napísal:Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
inak by si ho nedal repasovat.
a co presne je poskodene ?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
kisstibor
-
iurai
-
ecar
kisstibor napísal:opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.
Odkial si KISSTIBOR
vyrobne vady sa odstranuju ani o tom nebudes vediet a nik ti to nepovie. Mozes dat aj silnejsi aj hrubsi len ci to pomoze aj niekomu inemu okrem teba.
Vsak to cerpadlo musi komunikovat aj s riadiacou jednotkou.
To neni traktor krystal abo nieco podobne.
Ale dufam ze sa ti bude darit aj nadalej
VYSIE, HRUBSIE, VIAC a SILNEJSIE
-
iurai
ecar, vysvetlim ti to. Tibor robi to iste co ty. On ma cenu 450, ty mas 650 a niekto iny 850. dokonca aj 200. (mne je to jedno, ja jazdim na olej, nie naftu). len jazykova vybava je inaecar napísal:kisstibor napísal:opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.
Odkial si KISSTIBOR
vyrobne vady sa odstranuju ani o tom nebudes vediet a nik ti to nepovie. Mozes dat aj silnejsi aj hrubsi len ci to pomoze aj niekomu inemu okrem teba.
- l111
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 18:42
Ahojte, reagujem neskôr lebo som nemal prístup k netu. Neviem presne čo je tomu čerpadlu, ale nalial som do nádrže naftu s vodou a moja Astrička umrela. V servise Opel nevedeli prísť na chybu, tak som ju dal pozrieť odborníkovi a ten určil že je poškodené čerpadlo. Astru som síce naštartoval ale keď som prešiel cca. 2 km prestala ťahať, dymila až mi to skapalo. Ale už ju mám zdravú s novým originál čerpadlom a s tým poškodeným si chcem trošku vrátiť moje náklady. Dajte vedieť keby ste mali záujem o to čerpadlo na náhradné diely na cene sa dohodneme.
Astra G 1,7DTI
-
mejlo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Jún 2009, 19:39
Zdravím ja by som mal záujem o to čerpadlo na ND...vlastne potrebujem iba časovací ventil čerpadla ak niekto vie pomôcť budem vďačný.l111 napísal:Ahojte, reagujem neskôr lebo som nemal prístup k netu. Neviem presne čo je tomu čerpadlu, ale nalial som do nádrže naftu s vodou a moja Astrička umrela. V servise Opel nevedeli prísť na chybu, tak som ju dal pozrieť odborníkovi a ten určil že je poškodené čerpadlo. Astru som síce naštartoval ale keď som prešiel cca. 2 km prestala ťahať, dymila až mi to skapalo. Ale už ju mám zdravú s novým originál čerpadlom a s tým poškodeným si chcem trošku vrátiť moje náklady. Dajte vedieť keby ste mali záujem o to čerpadlo na náhradné diely na cene sa dohodneme.
-
roman61
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
no je pravda ze nemam lacne cerpadla ale neponukam REPAS ale NOVE a to je poriadny rozdiel ... mam aj repas ale neponukam ich lebo nove je nove a nanho mam zaruku 3 roky alebo 100 tis km co u repasu neviem dat .. ani nikto taku zaruku na repas neda ... Ohladom SILNEJSIEHO alebo LEPSIEHO tranzistora za 5 eur alebo za 7 eur ako to repas nieje aspon u mna nie ... a zas za nieco take pytat 400 e co neviem ci nepadne zajtra alebo o tyzden no neviem. Mechcem nikomu zhovadovat pracu ale ked mne padlo cerpadlo tak som kupil nove a viem aj preco .... ZARUKA ... lebo nestoji 5 korun ale o dost viac ...iurai napísal:ecar, vysvetlim ti to. Tibor robi to iste co ty. On ma cenu 450, ty mas 650 a niekto iny 850. dokonca aj 200. (mne je to jedno, ja jazdim na olej, nie naftu). len jazykova vybava je inaecar napísal:kisstibor napísal:opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.
Odkial si KISSTIBOR
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....
www.rktech.sk
www.rktech.sk
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
roman61: plne s tebou suhlasim pravda je ze mozno na tom usetris xx€ ale nakoniec sa ti to moze vypomstit na tom ze to odide ked to budes namenej cakat (vlastna skusenost) som zastance ze nove je sice nove no nemusi byt dobre alerepas je uz stary crep ktory dostal novu zeminu(nemusi s nej nic rast aj ked je vynovena) pokial to mas nove je to v zaruke a neni sa coho bat 
plus plus korea :D