Pokazené čerpadlo

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
l111
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 18:42
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Pokazené čerpadlo

Príspevok od používateľa l111 »

Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
Astra G 1,7DTI
ecar

Príspevok od používateľa ecar »

Repasovane ti predam za 650€
A stare pokazene neviem kto ti vezme naco by mu bolo
Somodi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Jún 2007, 22:01
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Somodi »

Daj to na eBay do drazby, tam sa predaju aj derave, smradlave ponozky.
ASTRA G Caravan, Classic, Twinport 1.6, Z16XEP, 2005
INSIGNIA Hatchback, 2.0 CDTI, A20DT, 2012
langdon2
Admin - Opelclub VIP člen
Admin - Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa langdon2 »

Ked tam mohla predavat jedna zenska svoju poctivost, tak preco aj toto nie.....:D
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
l111
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Ďakujem Vám za humorné odpovede, ale asi neviete co stojí palivové čerpadlo na 1,7 DTI. Na náhradné diely by sa mohlo hodiť, lebo iba repas sa pohybuje cca. za 1000€.
Astra G 1,7DTI
Somodi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Jún 2007, 22:01
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Somodi »

Mozno to znelo humorne, ale ja to myslim vazne, tam to strelis.
ASTRA G Caravan, Classic, Twinport 1.6, Z16XEP, 2005
INSIGNIA Hatchback, 2.0 CDTI, A20DT, 2012
iurai

Re: Pokazené čerpadlo

Príspevok od používateľa iurai »

l111 napísal:Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
podla mna nema ziadnu velku hodnotu.
inak by si ho nedal repasovat.

a co presne je poskodene ?
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Re: Pokazené čerpadlo

Príspevok od používateľa Signum »

iurai napísal:
l111 napísal:Ahoj Opláci, dal som si objednať nové palivové čerpadlo a chcem sa spytať, že za koľko by som mohol predať to pôvodné poškodené palivové čerpadlo. /Y17DT, 2002/ Dík
podla mna nema ziadnu velku hodnotu.
inak by si ho nedal repasovat.

a co presne je poskodene ?
Ze by prepadovy ventil na vstrekovacom cerpadle?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
kisstibor

Príspevok od používateľa kisstibor »

opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.
iurai

l111 napísal:Ďakujem Vám za humorné odpovede, ale asi neviete co stojí palivové čerpadlo na 1,7 DTI. Na náhradné diely by sa mohlo hodiť, lebo iba repas sa pohybuje cca. za 1000€.
humor asi zacina az teraz.

myslim si, ze nove okolo 1200e. kontakt tu na fore

a navod na opravu RJ - tiez tu na fore
ecar

Príspevok od používateľa ecar »

kisstibor napísal:opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.

Odkial si KISSTIBOR
vyrobne vady sa odstranuju ani o tom nebudes vediet a nik ti to nepovie. Mozes dat aj silnejsi aj hrubsi len ci to pomoze aj niekomu inemu okrem teba.
Vsak to cerpadlo musi komunikovat aj s riadiacou jednotkou.
To neni traktor krystal abo nieco podobne.
Ale dufam ze sa ti bude darit aj nadalej

VYSIE, HRUBSIE, VIAC a SILNEJSIE
iurai

ecar napísal:
kisstibor napísal:opláci,ked vám odijde čerpadlo zavolajte. Ked odišel elektronika čerpadla čo je u oplov bežné výrobná vada, opravýme .Cena opravy CC 400-450 eu garanciou. tel:0905645131. Viac už nebude odchádzat elektronika dáme tam silnejší,vylepšený.

Odkial si KISSTIBOR
vyrobne vady sa odstranuju ani o tom nebudes vediet a nik ti to nepovie. Mozes dat aj silnejsi aj hrubsi len ci to pomoze aj niekomu inemu okrem teba.

ecar, vysvetlim ti to. Tibor robi to iste co ty. On ma cenu 450, ty mas 650 a niekto iny 850. dokonca aj 200. (mne je to jedno, ja jazdim na olej, nie naftu). len jazykova vybava je ina
l111
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Ahojte, reagujem neskôr lebo som nemal prístup k netu. Neviem presne čo je tomu čerpadlu, ale nalial som do nádrže naftu s vodou a moja Astrička umrela. V servise Opel nevedeli prísť na chybu, tak som ju dal pozrieť odborníkovi a ten určil že je poškodené čerpadlo. Astru som síce naštartoval ale keď som prešiel cca. 2 km prestala ťahať, dymila až mi to skapalo. Ale už ju mám zdravú s novým originál čerpadlom a s tým poškodeným si chcem trošku vrátiť moje náklady. Dajte vedieť keby ste mali záujem o to čerpadlo na náhradné diely na cene sa dohodneme.
Astra G 1,7DTI
mejlo
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 10 Jún 2009, 19:39

Príspevok od používateľa mejlo »

l111 napísal:Ahojte, reagujem neskôr lebo som nemal prístup k netu. Neviem presne čo je tomu čerpadlu, ale nalial som do nádrže naftu s vodou a moja Astrička umrela. V servise Opel nevedeli prísť na chybu, tak som ju dal pozrieť odborníkovi a ten určil že je poškodené čerpadlo. Astru som síce naštartoval ale keď som prešiel cca. 2 km prestala ťahať, dymila až mi to skapalo. Ale už ju mám zdravú s novým originál čerpadlom a s tým poškodeným si chcem trošku vrátiť moje náklady. Dajte vedieť keby ste mali záujem o to čerpadlo na náhradné diely na cene sa dohodneme.
Zdravím ja by som mal záujem o to čerpadlo na ND...vlastne potrebujem iba časovací ventil čerpadla ak niekto vie pomôcť budem vďačný.
tony
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Mar 2008, 19:37

Príspevok od používateľa tony »

beneko podebrady ,tam ho maju 5000 čk, u nas 12000sk.
1micra
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 10:49
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa 1micra »

Predstrek nafty majú aj v Kežmarku za 200ečiek...viem kupoval som ho
roman61
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17

Príspevok od používateľa roman61 »

iurai napísal:
ecar napísal:

Odkial si KISSTIBOR

ecar, vysvetlim ti to. Tibor robi to iste co ty. On ma cenu 450, ty mas 650 a niekto iny 850. dokonca aj 200. (mne je to jedno, ja jazdim na olej, nie naftu). len jazykova vybava je ina
no je pravda ze nemam lacne cerpadla ale neponukam REPAS ale NOVE a to je poriadny rozdiel ... mam aj repas ale neponukam ich lebo nove je nove a nanho mam zaruku 3 roky alebo 100 tis km co u repasu neviem dat .. ani nikto taku zaruku na repas neda ... Ohladom SILNEJSIEHO alebo LEPSIEHO tranzistora za 5 eur alebo za 7 eur ako to repas nieje aspon u mna nie ... a zas za nieco take pytat 400 e co neviem ci nepadne zajtra alebo o tyzden no neviem. Mechcem nikomu zhovadovat pracu ale ked mne padlo cerpadlo tak som kupil nove a viem aj preco .... ZARUKA ... lebo nestoji 5 korun ale o dost viac ...
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....

www.rktech.sk
dikard
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa dikard »

roman61: plne s tebou suhlasim pravda je ze mozno na tom usetris xx€ ale nakoniec sa ti to moze vypomstit na tom ze to odide ked to budes namenej cakat (vlastna skusenost) som zastance ze nove je sice nove no nemusi byt dobre alerepas je uz stary crep ktory dostal novu zeminu(nemusi s nej nic rast aj ked je vynovena) pokial to mas nove je to v zaruke a neni sa coho bat :wink:
plus plus korea :D
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"