hudba, zosilnovac zvuku
Moderátori: bukelo, buci_vectra
hudba, zosilnovac zvuku
Prosím vás može mi niekto poradit, mám Astru G 1.6 16V, a chcel by som do nej namontovat zosilovač so subwooferom, ale nemožem nájst nejaky otvor aby som pretiahol káble od baterky dnu do auta, je tam vobec nejaky ten otvor na to, alebo mam tie kable potiahnut cez blatníky? Aeste má orig. radio opel na cd, nejaky výstup na zosilovac? Dakujem vám.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ahoj. vedla motora by mala byt prechodka na pravej strane ak tam nebude tak stierace dole vyber plast medzi motorom a oknom a na pravej strane je prechodka . Nezabudni tam dat prechodku a dat do veeeeela silikonu inak budes mat v aute akvarium pri kazdom dazdi
ak mas este nejake otazky zavolaj na 0948 484 222 maj sa

-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Kontaktovať používateľa:
co chces vedet?
zoberes kabel ktory je na to urceny vacsinou je pekny cerveny natahnes az do kufru niekde cez prahy a zapojis zosilovac
kostru upevnis niekde v kufri poriadne a mas vybavene
zoberes kabel ktory je na to urceny vacsinou je pekny cerveny natahnes az do kufru niekde cez prahy a zapojis zosilovac

kostru upevnis niekde v kufri poriadne a mas vybavene
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
- conos
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 19:05
origo radio nema RCA vystupy, je vsak mozne zakupit menic signalu z vysokourovnoveho na RCA - napr. od SALu, Sinus-u, atd, predajcovia autohifi to maju v portfoliu, s tym si potom vies zapojit zosilnovac
---opel freunde---
opel kadett e C20NE
opel astra f gsi C20NE - donor pre kadetta
opel vectra c Y22DTR
opel kadett e C20NE
opel astra f gsi C20NE - donor pre kadetta
opel vectra c Y22DTR
Ak otvoriš kapotu motora na pravej strane je posilnovč brzd a vedla neho je gumena zaslepka do ktorej sa da urobit diera o priemere aj 2 cm. Aksi lahneš ku pedalom tak nad brzdou alebo plynom ju uvidiš tiež. Doporučujem vybrať , vyseknut dieru , tak aby kabel len na tesno vošiel a zasilikonovat , alebo utesniť, aby nešiel do kabiny hluk od motora , pripadne smrad.... Vydím že začínaš s muzikou , tak prajem veľa štastných chvíľ. Ja som už "nakazený" celkom slušne...