hudba, zosilnovac zvuku

Moderátori: bukelo, buci_vectra

epotrax

hudba, zosilnovac zvuku

Príspevok od používateľa epotrax »

Prosím vás može mi niekto poradit, mám Astru G 1.6 16V, a chcel by som do nej namontovat zosilovač so subwooferom, ale nemožem nájst nejaky otvor aby som pretiahol káble od baterky dnu do auta, je tam vobec nejaky ten otvor na to, alebo mam tie kable potiahnut cez blatníky? Aeste má orig. radio opel na cd, nejaky výstup na zosilovac? Dakujem vám.
roman61
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa roman61 »

Ahoj. vedla motora by mala byt prechodka na pravej strane ak tam nebude tak stierace dole vyber plast medzi motorom a oknom a na pravej strane je prechodka . Nezabudni tam dat prechodku a dat do veeeeela silikonu inak budes mat v aute akvarium pri kazdom dazdi :) ak mas este nejake otazky zavolaj na 0948 484 222 maj sa
lukaskpd
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Sep 2007, 13:56

Príspevok od používateľa lukaskpd »

od lanka na kapotu na lavej strane to ide pretiahnut kabel az k baterke a je to i utesnene mam tade tahane 2 kable
roman61
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17

Príspevok od používateľa roman61 »

lukaskpd napísal:od lanka na kapotu na lavej strane to ide pretiahnut kabel az k baterke a je to i utesnene mam tade tahane 2 kable
aku hrubku kablov si tahal ak smiem vediet ?
epotrax

ja potrebujem potiahnut len 1 kabel, a to plusovy hrubka priblizne 1 cm, potrebujem to na zosik do kufra, zatial dik za rady
eyo
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Máj 2007, 08:46
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa eyo »

Ked mozem doporucit, tahaj kable dva, aj + aj - lebo sa ti moze stat, ze zadne svetla ti budu blikat v rytme basov ked to ukostris zle.
Opel Insignia CDTi 130k
ex...Opel Omega MV6 3,0
ex...Opel Astra G 1,4 16V HB
ex...Opel Kadett E 1,6i sedan
epotrax

Viete mi poradit aj nejakay presnejsi postup tahania kablov, ak by to bolo mozne. Dakujem
mathev
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

co chces vedet?

zoberes kabel ktory je na to urceny vacsinou je pekny cerveny natahnes az do kufru niekde cez prahy a zapojis zosilovac :)

kostru upevnis niekde v kufri poriadne a mas vybavene
Používateľov profilový obrázok
conos
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 19:05

Príspevok od používateľa conos »

origo radio nema RCA vystupy, je vsak mozne zakupit menic signalu z vysokourovnoveho na RCA - napr. od SALu, Sinus-u, atd, predajcovia autohifi to maju v portfoliu, s tym si potom vies zapojit zosilnovac
---opel freunde---
opel kadett e C20NE
opel astra f gsi C20NE - donor pre kadetta
opel vectra c Y22DTR
epotrax

ok, dakujem, s tym zapojenim nemam problem, len ten kabel je horsie potaiahnut, mal som to uz asi 3x rozobrate a niet kadial, lebo cez kabelaz co ide do kabiny to tam nevopcham a je to tom napevno, a inde nieje ziadny otvor, ine auta maju krasny priechod tak co mi poradite?
marwi

Príspevok od používateľa marwi »

Ak otvoriš kapotu motora na pravej strane je posilnovč brzd a vedla neho je gumena zaslepka do ktorej sa da urobit diera o priemere aj 2 cm. Aksi lahneš ku pedalom tak nad brzdou alebo plynom ju uvidiš tiež. Doporučujem vybrať , vyseknut dieru , tak aby kabel len na tesno vošiel a zasilikonovat , alebo utesniť, aby nešiel do kabiny hluk od motora , pripadne smrad.... Vydím že začínaš s muzikou , tak prajem veľa štastných chvíľ. Ja som už "nakazený" celkom slušne... :lol:
epotrax

NOO, diky hned ked budem mat cas, tak sa na to pozriem, pohladam tu zaslepku,dufam ze ju najdem a tu hudbu com uz chcel dat minuleho roku, len akosi sa nedarilo, ale teraz ju uz muisim dat, nech to dudnííí,
epotrax

Marwi: Pocuj, dneska som ležal pri pedáloch, žiadnu záslepku som tam nevidel, nenašiel, kde presne je, alebo ako vyzerá? Našiel som tam take dve džubliky čo držia myslim tapacir. Hm? Diky, porad mi viacej, budem ti velmi vdačny, a je to isto v Astre?
rastoras
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 01 Jún 2008, 13:08

Príspevok od používateľa rastoras »

čaute - tak ako podarilo sa ten kabel na zosik natiahnut? ja som to mal cez zapalovač až kym sa mi ta koncobka neuvarila tiež to chcem natiahnut od motora
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"