vymena radia car 400 za 500

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

du33
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Máj 2009, 13:51
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa du33 »

diky moc ale dohodili mi jedneho manika a tomu som volal a hned vedel o com je rec takze ked to budem mat hotove dam vediet ako som dopadol
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

du33 napísal:diky moc ale dohodili mi jedneho manika a tomu som volal a hned vedel o com je rec takze ked to budem mat hotove dam vediet ako som dopadol
to je fajn, lebo je to zahada ;-)
du33
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

no dnes som sa na to pozeral s kolegom skusal som tam dat aj ine radio a displaji ukazuje cas a teplotu aj na jeho radii co na tom co mam ja neukazuje nic takze som kupil totalnu blbost aj ked je to original GM je to zahada uz tomu vobec nerozumiem
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

du33 napísal:no dnes som sa na to pozeral s kolegom skusal som tam dat aj ine radio a displaji ukazuje cas a teplotu aj na jeho radii co na tom co mam ja neukazuje nic takze som kupil totalnu blbost aj ked je to original GM je to zahada uz tomu vobec nerozumiem
nuz opytaj sa toho, od koho si to radio kupil.

a nejde o to, ci display ukazuje cas a teplotu. tak ako ti ma niekto poradit, ked sa ani nezamyslis, co napises ?
du33
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

ten od koho som kupil to radio uz mi vobed nedviha telefon a mne ten display ukazuje vsetko ako som pisal cas datum teplotu on nevie ze to radio je zapnute jednoducho
Napísať odpoveď

Návrat na "AUDIO/VIDEO/NAVIGÁCIA - VŠEOBECNE"