vymena radia car 400 za 500
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
du33
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Máj 2009, 13:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vymena radia car 400 za 500
zdravim chcel by som vas poprosit o radu. vymenil som radio vo vebe car 500 za car 400 a nefunguje mi display. ovladanie na volante je ok pocul som o nejakej kofinguracii v opli medzi displayom a radiom co je na tom pravdy ak nic poradte co mam robit dakujem pekne
-
iurai
pokial dobre chapem, cdr500 ti neukazuje ziaden text na displayi ?du33 napísal:display je ok vsetko na nom ide ked tam dam to prve radio tu car400 ale pocul som ze na tom stekry kde je ovladanie na volant sa prehadzuju dva kable a bude to ok skusim este to ale inac dik
takze vidis cas a pod nim prazdny riadok ?
z akeho auta vymontovali tu cdr500 ? a videl si na vlastne oci, ze funguje ?
mozno je ta cdr500 nastavena na ine auto (display s 8 miestami)
-
iurai
-
iurai
-
iurai
ale pises, ze ked si mal CAR400 v tvojom aute, ze to fungovalo.du33 napísal:ano videl som to inac by som to nebral aj ked nemas zapnuty kluc a zapnes radio na displaji neni nic az potom ked je kluc zapnuty tam pise cas teplotu a datum
tak na to nemam vysvetlenie
doved pri zapnutom zapalovani 12v na kontakt 7 konektora, co ide k radiu.
to je ten, co z neho idu 2 vodice
datum by ti mal zmiznut
-
iurai
nuz neviem si spomenut o com hovoris.du33 napísal:iurai mozem sa ta este spytat niekomu na fore si radil ze aby ta car 500 komunikovala s displayom tak by si prepojil nejake kable vzadu alebo by si tam urobil nejaky mostik mohol by si to nejako vysvetlit po lopate lebo ja a elektrika nejako nejde do kopy diky moc za ochotu
-
iurai