Check Engine
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
richard_s
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 00:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Check Engine
Ahojte. Potreboval by som poradit. zhruba pred rokom mi Vectra nasala pocas jazdy olej, co sposobilo ze ho neslo nastartovat iba po dlhsej dobe statia. Co bolo aj odstranene. ( Tesniace kruzky pri vrchnnom hriadeli) Odvtedy je vsetko v poriadku ale jediny problem od vtedy nezanika. Pri zaradeni piateho prevodoveho stupna pri 80km/h ( od 80 - 100 km/h)sa automaticky po chvilke rozsvieti Check engine. Ale zaujimave ze ked auto necham na 4 prevodom stupni a preradujem na piaty az nad 100km/h tak sa nerozsvieti. T.j. MUsim stale udrziavat rychlost na 5-ke zhruba 110km/h alebo na. Ak sa rozsvieti kontrolka, tak auto ako keby prestalo tahat a iba udrzuje na rovnej ceste rychlost, Ak sa to stane niekde na moste, tak automaticky spomaluje. Nema silu. NO ak drzim konstantnu rychlost 90km/h tak po case zhasne kontrolka a potom ide auto ako hodinky. Neviete mi poradit, prosim, ze co to moze byt za problem???
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
kolko to vytocis najviac? na volno?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
richard_s
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 00:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Takze..
Typ motora je 1999 2.0 DTI 16V 74KW, 101 k. Na volnobehu som to neskusal. Aj ja som najprv myslel ze to zavisi od otacok motora, ale nie, lebo som skusal sustavne ist na vsetkych prevodovych stupnoch, ale na niktorom sa nerozsvietil check engine len na 5 supni. A si udrzujem minimalne 110 ta mozem ist kolko chcem a ked pod 110 prehodim do stvrteho stupna tak zase len nic. Len pri piatom.
Typ motora je 1999 2.0 DTI 16V 74KW, 101 k. Na volnobehu som to neskusal. Aj ja som najprv myslel ze to zavisi od otacok motora, ale nie, lebo som skusal sustavne ist na vsetkych prevodovych stupnoch, ale na niktorom sa nerozsvietil check engine len na 5 supni. A si udrzujem minimalne 110 ta mozem ist kolko chcem a ked pod 110 prehodim do stvrteho stupna tak zase len nic. Len pri piatom.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
a aku chybu zapise? vies tam moze byt kriticka hladina nafty-nedoteka dost rychlo ale aj uplne ina chyba motora alebo cerpadla vies
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk