sensor vackoveho hriadela
Moderátor: dulo
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Benzín si nalej do nádrže. Kúp čistič na karburátory a ten tam nastriekaj. Tyčku vyberať nemusíš, len to poriadne prepláchni, naruš štetcom a keď už z toho nepôjde čierny maglajz, tak to prepláchni benzínom a poskladaj. EGR rovnako. Pred zaslepením musí byť funkčný, inak ti to bude hádzať chybu. Hadičky prekontroluj všetky. Tie tenké sú ukončené takými gumenými kolienkami a tie občas praskajú.
no ten EGR asi je funkcny lebo mi nevypisuje ziadnu chybu. Dufam ze nebude problem v prevodovke. A este jedna vec macil=kupil som si do nahrady ECU jednotku ze vraj "perfect wotking" ale ked som ju zapojil a otocil klucikom tak hned zacala vkuse blikat kontrolka ecu a niekde som cital na nete ze je to problem s imobilizerom ze nespolupracuje ten cip v kluciku s ecu. Nevies ako mam "obelhat" ten system?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
RJ motora+imobilizer su sparovane to je prva vec a ak nebola RJ motora co si kupil odhlasena z imobilizeru vozidla v ktorom bola namontovana tak Ti je na nickreator391 napísal:no ten EGR asi je funkcny lebo mi nevypisuje ziadnu chybu. Dufam ze nebude problem v prevodovke. A este jedna vec macil=kupil som si do nahrady ECU jednotku ze vraj "perfect wotking" ale ked som ju zapojil a otocil klucikom tak hned zacala vkuse blikat kontrolka ecu a niekde som cital na nete ze je to problem s imobilizerom ze nespolupracuje ten cip v kluciku s ecu. Nevies ako mam "obelhat" ten system?

Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
caute oplaci a macil. Takze nepomohlo ani vycisteni ani zaslepenie egr ventila a krokoveho motorceka. horsie je ze teraz mi ide tak ze ked stojim na krizovatke zo zaradenim D tak snim nenormalne trasie a este ktomu ked stojim na volnobeh tak ked vyberiem tu tycku co sa kontroluje olej tak ide s tamade dum jak z vyfuku. ale po dialnici /pocas jazdy slape jak hodinky/ no neviete ci moze byt s tym dymom?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vadné krúžky na piestoch, alebo tenenie pod hlavou. Tlak pri zapálení ide popri nich do olejovej vane a cez odvetrávanie do výfuku.kreator391 napísal:caute oplaci a macil. Takze nepomohlo ani vycisteni ani zaslepenie egr ventila a krokoveho motorceka. horsie je ze teraz mi ide tak ze ked stojim na krizovatke zo zaradenim D tak snim nenormalne trasie a este ktomu ked stojim na volnobeh tak ked vyberiem tu tycku co sa kontroluje olej tak ide s tamade dum jak z vyfuku. ale po dialnici /pocas jazdy slape jak hodinky/ no neviete ci moze byt s tym dymom?
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Sep 2008, 15:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- emilko
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Apr 2009, 15:29
- Auto: Omega B
kreator, ja som mal podobny problem. Otacky nizkoa, auto sa triaslo, rozsvietila sa kontrolka motoru, pridal som stratila sa. No a nakoniec sme zistili ze napinacia kladka na alternator je vadna. Pri nizkych otackach sa rozklepala jak osika a koniec. Kukni, mozno je to blbost a mozno pomoze.kreator391 napísal:caute oplaci a macil. Takze nepomohlo ani vycisteni ani zaslepenie egr ventila a krokoveho motorceka. horsie je ze teraz mi ide tak ze ked stojim na krizovatke zo zaradenim D tak snim nenormalne trasie a este ktomu ked stojim na volnobeh tak ked vyberiem tu tycku co sa kontroluje olej tak ide s tamade dum jak z vyfuku. ale po dialnici /pocas jazdy slape jak hodinky/ no neviete ci moze byt s tym dymom?
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
Ked piseš prispevok pozri najprv na datum, odpovedaš na 2roky staru temu a pochybujem ze mu to este nejde! ahojemilko napísal:kreator, ja som mal podobny problem. Otacky nizkoa, auto sa triaslo, rozsvietila sa kontrolka motoru, pridal som stratila sa. No a nakoniec sme zistili ze napinacia kladka na alternator je vadna. Pri nizkych otackach sa rozklepala jak osika a koniec. Kukni, mozno je to blbost a mozno pomoze.kreator391 napísal:caute oplaci a macil. Takze nepomohlo ani vycisteni ani zaslepenie egr ventila a krokoveho motorceka. horsie je ze teraz mi ide tak ze ked stojim na krizovatke zo zaradenim D tak snim nenormalne trasie a este ktomu ked stojim na volnobeh tak ked vyberiem tu tycku co sa kontroluje olej tak ide s tamade dum jak z vyfuku. ale po dialnici /pocas jazdy slape jak hodinky/ no neviete ci moze byt s tym dymom?
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel