Kluc na Opel Vectra B
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
oscar.xll
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2006, 09:35
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Kluc na Opel Vectra B
Zdar, chcel by som sa opytat kde sa da urobit nahradny kluc k vectre B, mam len jeden. Najlepsie vychodne slovensko a kolko by to stalo. Nemam carpass, tak sa tiez chcem spytat kolko stoji vystavenie. Najlepsie origo ale mozu byt aj ine. Ak ma nietko link alebo nieco podobne nech ho hodi na net. DIK
Opel Vectra B 2.0 DTI (X 20 DTH) 74kW
-
vladimir
-
Lea
-
vladimir
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Keď toľko pýta za 2 ks, tak to je v pohode.Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

-
studna
tie nove co pouziva vw, skoda a opel (menujem iba co som videl)?Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
lebo to by som aj chcel .. dost sa mi to paci .. a ked mam kluce vo vrecku aspon ta nereze ..
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Ale tieto sa dajú použiť len na starších oplíkoch, ktoré nemajú v kľúči zabudovaný immobilizer.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo

Jožo

-
Lea
ano... presne také.... je to aj s riadiacou jednotkou, dialkový centrál... robia to na počkanie... hned sa to odskuša, či všetko funguje ako má... asi to budem chcieť na narodeniny.... za príplatok imobilizer, a ešte niečo?? zabudla som... zistím.... je to pekne ,aj s opeláckym bleskomstudna napísal:tie nove co pouziva vw, skoda a opel (menujem iba co som videl)?Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
lebo to by som aj chcel .. dost sa mi to paci .. a ked mam kluce vo vrecku aspon ta nereze ..
-
studna
ohoo .. takze aj imobilizer? asi mam novy ciel na vylet :] nemaju nejaku stranku or so?Lea napísal:ano... presne také.... je to aj s riadiacou jednotkou, dialkový centrál... robia to na počkanie... hned sa to odskuša, či všetko funguje ako má... asi to budem chcieť na narodeniny.... za príplatok imobilizer, a ešte niečo?? zabudla som... zistím.... je to pekne ,aj s opeláckym bleskomstudna napísal:tie nove co pouziva vw, skoda a opel (menujem iba co som videl)?Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
-
Lea
-
Lea
-
Lea
-
studna