Kluc na Opel Vectra B

Moderátori: dulo, buci_vectra

oscar.xll
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 07 Okt 2006, 09:35
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Kluc na Opel Vectra B

Príspevok od používateľa oscar.xll »

Zdar, chcel by som sa opytat kde sa da urobit nahradny kluc k vectre B, mam len jeden. Najlepsie vychodne slovensko a kolko by to stalo. Nemam carpass, tak sa tiez chcem spytat kolko stoji vystavenie. Najlepsie origo ale mozu byt aj ine. Ak ma nietko link alebo nieco podobne nech ho hodi na net. DIK
Opel Vectra B 2.0 DTI (X 20 DTH) 74kW
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Bez imobilizéra ti ho vyrobia v každom kľúčiarstve.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
rob75
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Nov 2006, 19:15

Príspevok od používateľa rob75 »

na vychode neviem ale v sturove je na to obchod.mne to stál 80sk. :?
vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

rob75 napísal:na vychode neviem ale v sturove je na to obchod.mne to stál 80sk. :?
Mňa stál rovných 500.....VeA
Lea

Príspevok od používateľa Lea »

ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
rob75
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ

vladimir napísal:
rob75 napísal:na vychode neviem ale v sturove je na to obchod.mne to stál 80sk. :?
Mňa stál rovných 500.....VeA
ja mám len običajný kluč a mám tam kamosa :lol: :lol:
vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

Veď aj jaaaaa mám obyčajný,teda nie "fabkový",ale ten klasický,to sú s....e,kolko na tom majú rabat :shock:
rob75
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ

tak to neviem :idea: hlavne že mne sa to oplaťilo :D :D
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
Keď toľko pýta za 2 ks, tak to je v pohode.
studna

Príspevok od používateľa studna »

Lea napísal:ja som dnes u nas v PD našla firmu, ktorá okrem iného robí aj tie "vystrelovacie" kluče... je to aj s centralom samozrejme... stoji to myslim 2500.- a važne nad tým uvažujem....
tie nove co pouziva vw, skoda a opel (menujem iba co som videl)?

lebo to by som aj chcel .. dost sa mi to paci .. a ked mam kluce vo vrecku aspon ta nereze ..
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Ale tieto sa dajú použiť len na starších oplíkoch, ktoré nemajú v kľúči zabudovaný immobilizer.
Lea

studna napísal:

lebo to by som aj chcel .. dost sa mi to paci .. a ked mam kluce vo vrecku aspon ta nereze ..
ano... presne také.... je to aj s riadiacou jednotkou, dialkový centrál... robia to na počkanie... hned sa to odskuša, či všetko funguje ako má... asi to budem chcieť na narodeniny.... za príplatok imobilizer, a ešte niečo?? zabudla som... zistím.... je to pekne ,aj s opeláckym bleskom :wink:
studna

Lea napísal:
studna napísal:

ano... presne také.... je to aj s riadiacou jednotkou, dialkový centrál... robia to na počkanie... hned sa to odskuša, či všetko funguje ako má... asi to budem chcieť na narodeniny.... za príplatok imobilizer, a ešte niečo?? zabudla som... zistím.... je to pekne ,aj s opeláckym bleskom :wink:
ohoo .. takze aj imobilizer? asi mam novy ciel na vylet :] nemaju nejaku stranku or so?
Lea

pojdem tam medzi sviatkami a popýtam sa... ja som len tak uchytkom čítala taku reklamu, čo tam maju... tak potom sem hodím presné informácie...
studna

som zvedavy .. dik
Lea

aj ja ... ja som sa už rozhodla, že to chcem na narodeniny, tak vo vlastnom zaujme to pojdem pozisťovať... spýtam sa, či nedaju členom opelclubu zlavu? :wink:
studna

hehe .. jasne .. ze ich zverejnime na stranke a budu mat aj reklamu :]
Lea

presne to im chcem ponuknuť... že dame link na nich na naše stranky a členom nech daju za to zlavu... xixixi ... / pošlu ma do kelu :twisted: / ale skusim... :lol:
studna

tak s inymi spolocnostami to neni inak ,] asi budu chcet ale vidiet nejake statistiky navstevnosti .. ci sa im to oplati :]
Lea

uvidíme... za pokus to stojí :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - VŠEOBECNE"