Zdravim chlapi. Hladal som na fore problemy podobne mojmu ale akosi nepomohlo. V jedno krasne rano som siel na ryby a ked som isiel nastartovat auto tak uz som nesiel.

Z nicoho nic auto nenaskocilo. Ked idem nastartovat tak len tukne starter, stiahne kontrolky na palubovke, proste robi skrat. Rozpraval som s kamosom automechanikom tak ze to budu uhliky v startri. No ok tak som ho vybral rozobral a isiel som z celym tym kolieskom co su na nom uhliky do autodielov s tym ze potrebujem taketo nove. On mi povedal ze len uhliky sa nedaju kupit lebo ze to sa neda spajkovat ze musim cele to koliesko a aj tak by som musel cakat lebo to musel objednat. Ked mi povedal ze na octaviu to stoji 25€ tak ma presla chut lebo viem ze skodovky nemaju drahe ND ale ople ano. tak som sa na to vykaslal kedze som student a vela penai nemam a kupil som starter z druhej ruky.
Ocistil som vsetky kontakty dal ,,novy" starter aaaa nic.... to iste co predtym. Spojil som priamo starter s baterkou ci to nieje spinacka ale ziadny rozdiel.. este som cital o ukostreni motora ale akosi ho neviem najst
dakujem za pripadne rady