"keby som bol vlastník Astry s výkonom 280 koní, neviem, či by som riešil nejaký koník navyše,,
Ci uz by si chcel, ci nie bolo by to zbytocne. Predohrab nad 250ps = skoda love za upravy. Naco, ked to neprenesies na cestu.
Rob s nim co chces, pokial sa pohnes rovnako rychlo z krizovatky ako z kazdym inym autom. Je zbytocnost mat 340 ps. Okrem toho, zbytocne tu budes presadzovat svoju pravdu. Ziadnu teplu vodu som ja nevymyslel. Nemozes porovnat 340ps predohrab s 4x4 co sa prenosu vykonu tyka. Leon uz mal ficat s haldexom, to by bolo mazec auticko.
Ako ten co tu zacal pisat o 4x4 a o Haldexe si bol ty.
Ano, kazdy typ pohonu ma svoje vyhody a nevyhody, svoje specificke spravanie, a aj samotna ploha/umiestnenie motora ma na jazdne vlastnosti svoj nezanedbatelny vplyv....
ale..
pri kecoch typu
Predohrab nad 250ps = skoda love za upravy. Naco, ked to neprenesies na cestu. a
Je zbytocnost mat 340 ps
sa mi nozik vo vacku otvara ...
Treba si este uvedomit, ze kazdy clovek ma to auto na "ine ucely", nez len na "pohyb z krizovatky".
(niektory to maju iba ako "tazitko" na lestenie)
Podla tvojich slov, Honda PistuVTI, co zajazdila 1/4mile za 9.999s nefunguje..
Podla tvojich slov, vozy Formule 1 su uplne naprd, lebo nejsu 4x4, ..a ze tych koni maju viac ako 300...
Na pochopenie mojho BMW ...
Dal som ti to ako priklad, ze je to vozidlo co ma 4x4, ani z daleka nema vykon viac nez 210koni...
a aj tak ho viem dostat do stavu, kedy tych 200koni neprenasam na cestu, hrabu mi kolesaaa...
vsetky 4 ... !
takze sa skus trochu zamysliet, nad tym co si pisal ... (prip. co si odpocul z internetu)