svieti kontrolka elektronika motora

Moderátori: bukelo, buci_vectra

erik17
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Mar 2014, 23:15
Auto: Astra G

svieti kontrolka elektronika motora

Príspevok od používateľa erik17 »

Zdravim, mam opel astra g 1,4 a pred par dnami som asi 3x nenaštartoval po zhasnuti kontroliek som pretočil klučom a vobec nič ani nepretočilo baterku proste ako keby sa nič nedialo stal som na kopci takže som naštartoval na rychlosti potom som štartoval v pohode a stalo sa to zase zase som naštartoval na rychlosti a v pohode, ale dnes som naštartoval a ostala mi svietiť kontrolka elektroniky motora, motor beži v pohode ma vykon ale kontrolka stale svieti čo to môže byť? za pomoc dakujem.
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Re: svieti kontrolka elektronika motora

Príspevok od používateľa macil »

Je to pokazené. Spínačka, baterka, štartér, alternátor... Treba spraviť diagnostiku.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
lubomird
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 13 Nov 2014, 14:04
Auto: Iná značka

Re: svieti kontrolka elektronika motora

Príspevok od používateľa lubomird »

Dobry den,
prosim o radu. Rodicia maju v Anglicku Vauxhal, teda opel astra kombi. Rok vyroby tusim 2002 alebo 2004, motor 1,6 i. Svieti im kontrolka motora a nik im to nevie opravit. Uz dali do opravy viac penazi a auto furt nic. Ked je studene vraj ide a hned ako sa zohreje, zdochne a uz nenaskoci. Neviete co s tym moze byt? Svieti kontrolka motora a na dignostike im pise: 1- Cylinder #2 present misfire, 2- Fuel pump r not pre elay contakt sent problem, 3- fuel pump s not Pre econdary cir sent cuit open, 4 - O2 sensor 1 Invalid open circuit, 5- O2 sensor 1 invalid heater circuit, 6- Multi- cylinde invalid rs misfire.
Prosim pomozte, dakujem.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"