peteri.numelin napísal:...
Inu, pri LPG na trase Brno - PP nie je o čom rozmýšľať, jasný víťaz je Dalitrans.
nemám šajnu kde ten Dalitrans je. a nerád by som schádzal z cesty dole niekde pomimo. ide aj o to, aký plyn majú. nechcem si zničiť motor tým, že budú mať príliš preSÍRený plyn, nebodaj nejakú špinu v ňom a pod. to mi za to moc nestojí, aby som si odsral po 150t km motor. ale ak majú kvalitku, tak popremýšľam

pozeral som rozbory plynov, čo dávali týpci na forum autobazar.eu a tam vyšiel slovnaft dosť dobre.
peteri.numelin napísal:
Ja sa ešte stavujem na Lukoile v Sučanoch (kvôli hot-dogom

). Teraz vstúpili do cenovej hry ešte ČS Molčanová (pri Agipe na vjazde do Vrútok) a samotný Agip, no som tam som ešte neplynoval, bo v tej lokalite mám vždy ešte nejaké palivo.
no tam som si tie hoddogy dal tiež

ale odkedy po ceste na lukoil dostal pokutu, kvoli super sume, ktorá tam bola týždeň pred tým som skoro nestihol lietadlo a potom som chcel natankovať lukoil a netankoval kvoli tomu inde, tak som ledva došiel domov na benzín, tak som si pvoedal, že asi mi nie je súdené tankovat LUKOIL

a neviem ani aký plyn majú, no spotreba vyšla BA -PP dosť dobrá, ale odvtedy som netankoval, aj keď osm pozeral, že cena v nedeľu je viac než lákavá (okolo 68centov/l).
na tú molčanovú som pozeral tiež, ale mám obavy tam ísť pre pár centov. a ten agip je taký trošku nevýhodny pre mňa, keďže si natankujem skoro za rovnakú sumu a dostanem aj body
peteri.numelin napísal:A kde to má Slovnaft cenu 0,699? Veď v ivachnovej na D1 má cenu už dlho-predlho 0,74€.
no, tak už to tam nie je. to bol len marketing cez veľkú noc(štvrtok, piatok). teraz je tam 0,72eur/l. všimol som si to, keď som sa vracal v nedeľu naspäť do Brna. ale tankoval som spočiatku len v brne a v PP. len v PP stal 0,75, potom 0,76 a potom 0,77. tak som sa na to vykašlal a tankoval v ZA a teraz v MT o dosť lacnejšie. aj keď som si všimol, že šli všetky pumpy cenou dole, aj slovnaftky(dokonca aj v PP).
aj tak keď si to tak zrátam, vychádza mi liter podľa spritmonitoru na 0,74eur/l. čo znamená, že to viem stlačiť ešte nižšie. ale za 60centov/L v TN by ma potešilo celkom