OP-COM autodiagnostika
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- krivanik
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Jún 2010, 07:05
- Auto: Vectra C
Re: OP-COM autodiagnostika
Čauko. Zlákala ma cena na OP-COM china
. Všetko fungovalo. Hľadal som najlepšie verziu softu až som nakoniec pri jednej inštalácii zrušil firmware v kábli - "Interface test failed. " No fasa. Dá sa to ešte rozbehať ? Vie to niekto naprogramovať ? v okolí PD. Aj som hľadal na nete rôzne porady, skúšal som aj OPCOMFUT, ale cez to mi to nejde. Je to úplne bloknuté. Skúste mi poradiť. Vždy sa snažím dostať z novej veci maximum, ale teraz som to prehnal. Vďaka za odpoveď.

- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Odpalill si si prevodnik original softverom ... treba to zverit do ruk odbornika. Aktualne nepoznam takeho, kto to vie opravit. Ale isty cas tu bol nejaky kontakt na niekoho, alebo sa niekto zmienil, ze pozna kto to dokaze opravit. Popozeraj prispevky dozadu... mozno najdes.
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
Spider-wifi toto vie poriešiť kontakt nájseš v tomto linku http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=14&t=40526" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
- krivanik
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Jún 2010, 07:05
Ďakujem, skúsim sa s ním spojiť.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Máj 2013, 23:03
- Auto: Astra H
Zdravím, som tu novy, prosim Vas potrebujem si naprogramovať Opel Astru H - ovládanie okien cez kľúč, automaticke zapnutie svetiel a este neviem co...
Poradte ktory činsky klon OP-COMu to zvladne, a ktora verzia softu je najlepsia, pripadne napiste rovno odkazy na činske stranky :-) DIKY.
Poradte ktory činsky klon OP-COMu to zvladne, a ktora verzia softu je najlepsia, pripadne napiste rovno odkazy na činske stranky :-) DIKY.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 10:09
V inzercii najdes co potrebujes.
exOpel, predam OpCom a knihu Jak na to Opel Astra H
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Nov 2011, 11:19
ahojte potrebujem poradit kupil som op-com china clone 08/2010 ale neviem sa dostat do motora a tak niektore veci mi idu ako palubna doska a podobne veci :/
Astra H 1.7 CDTi 74Kw r.v-2005 184000km
- ponikel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Júl 2008, 16:33
- Auto: Tigra A
- Bydlisko alt: okolie
- Kontaktovať používateľa:
otvor kapotu

Opel Tigra yellow C20XE v prestavbe. plán 4x4 C20LET
Opel Tigra white X14XE. Zrejme pôjde C20XE
Yamaha FZ6 Fazer
Opel Tigra white X14XE. Zrejme pôjde C20XE
Yamaha FZ6 Fazer
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Bydlisko alt: Levoča

VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Mar 2013, 00:53
- Bydlisko alt: ALT
dobry den,
mam vectru 2007 a svieti abs+esp.
chcel by som zistit kde blizsie je chyba a od znameho mam ciernu krabicku OP-COM Diagnose Interface
zial nedal mi k tomu ziadny soft ani dalsie info - vraj si mam stiahnut z netu.
neviem aky to ma firmware, iba ked to pripojim k pocitacu sa zobrazi nove nezname zariadenie OP-COM USB V2, na ktore nemam ovladac
mozete mi prosim poradit, ktory konkretny software s tym mam vyskusat, jedna sa mi len o vycitanie chyby abs/esp.
predpokladam, ze je to nejaka cinska verzia, ked to rozoberiem, najdem dnu mozno nalepku s fw verziou?
dakujem
mam vectru 2007 a svieti abs+esp.
chcel by som zistit kde blizsie je chyba a od znameho mam ciernu krabicku OP-COM Diagnose Interface
zial nedal mi k tomu ziadny soft ani dalsie info - vraj si mam stiahnut z netu.
neviem aky to ma firmware, iba ked to pripojim k pocitacu sa zobrazi nove nezname zariadenie OP-COM USB V2, na ktore nemam ovladac
mozete mi prosim poradit, ktory konkretny software s tym mam vyskusat, jedna sa mi len o vycitanie chyby abs/esp.
predpokladam, ze je to nejaka cinska verzia, ked to rozoberiem, najdem dnu mozno nalepku s fw verziou?
dakujem
- mirec320
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Máj 2013, 08:07
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: POhronský Ruskov
Skoda,ze ti ten znamy nedal k tomu aj cd s ovladacmi a softwerom,na tej ciernej krabicke by si mal mat nalepku napr. 201008 version,k tomu si vies stiahnut softwer aj s ovladacmi... http://www.ulozto.sk/hledej?q=op+com" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL ASTRA G CARAVAN 1.7 TD,50kW,1998,X17DTL ex
OPEL ASTRA G 1.6 16V , 74kW , 1998 , X16XEL , AT4 ex
OPEL VECTRA B 2,5 V6 , 125kW , 2000 , X25XE , AT 4 ex
OPEL VECTRA B 2,0 16 V , 100 kW, 2000 , X20XEV , AT4 ex
OPEL ASTRA F 1,4 16V , 66 kW , 1996 , X14XE ex
OPEL ASTRA G CARAVAN 1.7 CDTI , 59 kW , 2007 , Y17DTL súčastnosť
KIA SORENTO I, 2.5 CRDI, 103 kW, 2005, D4CB, súčastnosť
OPEL ASTRA G 1.6 16V , 74kW , 1998 , X16XEL , AT4 ex
OPEL VECTRA B 2,5 V6 , 125kW , 2000 , X25XE , AT 4 ex
OPEL VECTRA B 2,0 16 V , 100 kW, 2000 , X20XEV , AT4 ex
OPEL ASTRA F 1,4 16V , 66 kW , 1996 , X14XE ex
OPEL ASTRA G CARAVAN 1.7 CDTI , 59 kW , 2007 , Y17DTL súčastnosť
KIA SORENTO I, 2.5 CRDI, 103 kW, 2005, D4CB, súčastnosť
-
- Pravidelný užívateľ
zial nalepka tam nie je ziadna
ked som to otvoril, nasiel som akurat na plosnom spoji napisane
OPCOM. 5
2007-12-10
ked to spustim s inou verziou softu, tak sa moze nieco pokazit?
da sa vycitat nejako aka je v tom verzia firmwaru, pripadne ju zaktualizovat?
dufal som, ze dnes ked je relativne teplo (10 oC) aj sucho, tak tie chyby snad zmiznu, ze to bola iba vlhkost :/
EDIT:
zafungovalo mi to so softom OP-COM.CHINA.08-2010.exe
aj ked som musel rucne nainstalovat ovladac aj rucne spustit program
potom mi to uz vycitalo chybu: C0045 Rear Left Wheel Speed Sensor Circuit Open or Low Voltage
tak idem pozriet kable za tym kolesom...
ked som to otvoril, nasiel som akurat na plosnom spoji napisane
OPCOM. 5
2007-12-10
ked to spustim s inou verziou softu, tak sa moze nieco pokazit?
da sa vycitat nejako aka je v tom verzia firmwaru, pripadne ju zaktualizovat?
dufal som, ze dnes ked je relativne teplo (10 oC) aj sucho, tak tie chyby snad zmiznu, ze to bola iba vlhkost :/
EDIT:
zafungovalo mi to so softom OP-COM.CHINA.08-2010.exe
aj ked som musel rucne nainstalovat ovladac aj rucne spustit program
potom mi to uz vycitalo chybu: C0045 Rear Left Wheel Speed Sensor Circuit Open or Low Voltage
tak idem pozriet kable za tym kolesom...
mam kable s ktorym ide 2010 08 opcom china verzia, ide nejako rozchodit cz verziu alebo sk ?
2.0 CDTi 121kw ST
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Nov 2010, 00:24
- Auto: Vectra B
caute chcem kupit obd2 elm327 verzia 1.5 usb car can bus a mam vectru b budu sa mi dat mazat chyby alebo mam kupit op com
VECTRA-B
1.7 DT
1.7 DT
mal som pozicany obd2 elm327 vo verzii BT a na tych oploch 97,98 to slo dost zle.
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Bydlisko alt: Levoča
Návod na inštaláciu s Win8 (použiť napr. google translate)
http://forum.opel-club.ru/lofiversion/i ... 97252.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.opel-club.ru/lofiversion/i ... 97252.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
-
- Pravidelný užívateľ
ulozenie hodnot korekcii trysiek
ako sa da zaznamenat hodnota korekcii trysiek do textoveho suboru alebo do grafu, trebars pocas hodiny jazdenia?
v diagnostike som sa dopracoval k prilozenej situacii, akurat na tej obrazovke prave nie su moznosti na ukladanie/zaznamenavanie hodnot.

potom ma uz len napadlo zapnut nahravanie obrazovky a spravit take video, kde sa budu menit tie cisla...
vdaka
v diagnostike som sa dopracoval k prilozenej situacii, akurat na tej obrazovke prave nie su moznosti na ukladanie/zaznamenavanie hodnot.

potom ma uz len napadlo zapnut nahravanie obrazovky a spravit take video, kde sa budu menit tie cisla...
vdaka
-
- Pravidelný užívateľ
dobry den.
skusal som op-com china clone diagnostiku na astre (ne vectre ide) a zamrzne to pri 'creating debug file'
(necham autodetekciu, pripoji sa, precita VIN, rok vyroby, atd. a potom ked ma ukoncit komunikaciu, zamrzne; takze sa nedostanem ani dalej k citaniu chybovych kodov. ked vytiahnem usb kabel z pocitaca, tak to "odmrzne", ale darmo ho zapojim naspat, musi sa znova pripojit a potom znova pri odpojovani sa zamrzne)
neviete prosim co by to mohlo byt?

EDIT:
asi daco s windowsom/driverom ... skusal som na druhom pocitaci a tam to islo.
skusal som op-com china clone diagnostiku na astre (ne vectre ide) a zamrzne to pri 'creating debug file'
(necham autodetekciu, pripoji sa, precita VIN, rok vyroby, atd. a potom ked ma ukoncit komunikaciu, zamrzne; takze sa nedostanem ani dalej k citaniu chybovych kodov. ked vytiahnem usb kabel z pocitaca, tak to "odmrzne", ale darmo ho zapojim naspat, musi sa znova pripojit a potom znova pri odpojovani sa zamrzne)
neviete prosim co by to mohlo byt?

EDIT:
asi daco s windowsom/driverom ... skusal som na druhom pocitaci a tam to islo.