Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
azmodan
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ani o to tak nejde.Ale zasa Passat neni naj auto. A ja osobne by som ho ani nechcel.Tuctova krabica za vela penazi, ktoru kupis s vela vela km.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Budka
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Dec 2007, 18:11
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
točka - netočka...
Mal som Favorita, zdedil som po otcovi: r.v. 1990, 25.000 km !!!!
Iný extrém, že?
Predaný za 40.000,- Sk
Iný extrém, že?
Predaný za 40.000,- Sk
Opel Zafira 1.6 16V Comfort
X16XEL, r.v.1999
auto voziace našich 5 detí
Palubný počítač (TID), Trippling, automatické svietenie, Kenwood + ovládanie na volante, Nokia CK-7W, tempomat ( díky Langdon... )
X16XEL, r.v.1999
auto voziace našich 5 detí
Palubný počítač (TID), Trippling, automatické svietenie, Kenwood + ovládanie na volante, Nokia CK-7W, tempomat ( díky Langdon... )
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
K tomu by sa skôr mohol vyjadriť trebárs Signum. Je to ešte pomerne nový motor a na fórach málo frekventovaný. Podľa všetkého sú súčasní majitelia s ním spokojní. Miro London ho má v Zafire (110kW) a je nadmieru spokojný a v PO sme ho očumovali aj vo Frenkiho Signume, ktorý spomínal, že nejaké drobnosti už vymenil.dulo napísal:Hej chlapi, neviem či som spomínal, ale čo vravíte na Astru s motorom 1,9 CDTi???
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja mám 1,9CDTi verziu so 110kW. Som spokojný, akurát by som možno inak sprevodoval 1. a 2. prevodový stupeň. (mám manuálny 6-kvalt), ale to nie je problém motora
. Je to dovoz z Nemecka a zatiaľ jediná "oprava" bolo vyčistenie EGR ventilu. (náklady cca 10,-€). Dulo, mal si možnosť ho vidieť v PO. 
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
OPEL CORSA B 1.0 12V 40kW (1997)
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Veľmi sa nám zapáčil tvoj Signom, ešte viac ZuzkeFrenky Signum napísal:Ja mám 1,9CDTi verziu so 110kW. Som spokojný, akurát by som možno inak sprevodoval 1. a 2. prevodový stupeň. (mám manuálny 6-kvalt), ale to nie je problém motora. Je to dovoz z Nemecka a zatiaľ jediná "oprava" bolo vyčistenie EGR ventilu. (náklady cca 10,-€). Dulo, mal si možnosť ho vidieť v PO.
Síce som sa v tvojom nevozil, myslím, že v Astre bude asi trošku živší, ale to je len kvôli veľkosti auta
Keby som mal ja také náklady na servis, som vysmiaty jak lečo
Ale na Signum nám treba ešte pošporiť..
VeBe X18XE Caravan Sport
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

Vraj to robí galibu. On sa akosi sám prečisťuje v určitých intervaloch a v tom čase ti auto vôbec neťahá, dymí, smrdí klepe a bohviečo ešte. Nemám osobnú skúsenosť ale rozprával som sa pred kúpou s viacerými, ktorí tú skúsenosť majú a nikto nebol nadšený.dulo napísal:Myslíš kvôli údržbe??Frenky Signum napísal:Ešte ma napadá, že by bolo dobré zistiť či konkrétna verzia bude alebo nebude mať filter pevných častíc. Osobne som veľmi rád, že ho nemám a aj tebe by som radil radšej verziu bez.
OPEL SIGNUM 1.9 CDTi 110kW (2004)
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

-
astradriver
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Mar 2008, 22:07
- Auto: Vectra C
k tomu 110 kw 1.9 CDTi mozem napisat skusenosti, mame ho vo vectre. Motor ma prilis velku turbodieru, to je o nich celkom zname. Vdaka typicky oplovsky dlhym prevodom ale vynikajuca spotreba (dlhodobo na urovni 6-6,5 litra). Spotreba oleja sa pohybuje na nejakych 1 L medzi prehliadkami aj ked po 80 tis km sa ustalila az by som povedal prestalo to zrat olej. auto neni vybavene filtrom pevnych castic cize k tomu neviem nic povedat ale nedavno zacali problemy so stratou vykonu doslova ako keby turbo odchadzalo co je na necelych 100 tis km celkom dost. Len dodam, ze auto nebolo vytacane za studena a turbo bolo zachladzocane, celkovo sa pri jazdeni s nim bral ohlad na to, ze to je turbodiesiel niekedy vsak ani to nestaci. Auto bolo kupovane nove.
Asi by som sa radsej orientoval na 120k verziu, ta tusim pracuje s nizsimi tlakmi a nema turbo s variabilnou geometriou co podla mna plus pre zivotnost.
Asi by som sa radsej orientoval na 120k verziu, ta tusim pracuje s nizsimi tlakmi a nema turbo s variabilnou geometriou co podla mna plus pre zivotnost.