Ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny.

Moderátori: bukelo, buci_vectra

marifonexu
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny.

Príspevok od používateľa marifonexu »

Ahojte,

mam taky maly problem, po vymene termostatu chladiacej kvapaliny mi ukazoval teplotu vody 87 stupnov. Pritom bol na 92 stupnov, po niekolkych mesiacoch som ho vymenil a znova mi novy ukazoval 87 stupnov, tiez som to neriesil, ale teraz mi zacal ukazovat 80 stupnov a ked sa otvori tak ide uplne do studeneho.
Auto kuri ako besne a tak ma napadlo ci nemoze byt chybny snimac teploty chladiacej kvapaliny. Ak ano kde sa nachadza na aute tento snimac.

auto je astra g caravan x16szr motor.
dakujem za kazku radu.
Opel Astra F Caravan X16szr- nebohá:(
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr

spotreba veľka:)
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Neviem, kde sa nachádza na tvojom motore, ale zvyčajne vedie k nemu len jednožilový káblik. Ale kašli na to a zvykni si, že keď ti budík ukazuje 80-87°C, tak je to v poriadku. Budík je len informatívny. :wink:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
Auto: Vectra B

Re: astra G x18xe1 nefunguje budik teploty

Príspevok od používateľa otto »

macil napísal:Neviem, kde sa nachádza na tvojom motore, ale zvyčajne vedie k nemu len jednožilový káblik. Ale kašli na to a zvykni si, že keď ti budík ukazuje 80-87°C, tak je to v poriadku. Budík je len informatívny. :wink:
zdravym pani prestal mi ukazovať budik teploty vody ,stale je ručička na nule .po zapnuti zapalovania sa vobec nepohne.auto kurii hadice su horuce.hladal som aj snimač teploty ,no načiel som iba čidlo pre riadiacu jednotku .ma tento motor aj druhe čidlo pre budik? ak ano kde .nemožem ho najsť.dakujem .
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
Auto: Astra G

nefunguje budik teploty

Príspevok od používateľa misso101 »

otto napísal:
macil napísal:Neviem, kde sa nachádza na tvojom motore, ale zvyčajne vedie k nemu len jednožilový káblik. Ale kašli na to a zvykni si, že keď ti budík ukazuje 80-87°C, tak je to v poriadku. Budík je len informatívny. :wink:
zdravym pani prestal mi ukazovať budik teploty vody ,stale je ručička na nule .po zapnuti zapalovania sa vobec nepohne.auto kurii hadice su horuce.hladal som aj snimač teploty ,no načiel som iba čidlo pre riadiacu jednotku .ma tento motor aj druhe čidlo pre budik? ak ano kde .nemožem ho najsť.dakujem .

Ahoj OTTO.... presne toto by aj mne pomohlo, aj ja potrebujem spojazdniť budík lebo som menil komplet motor a mám aj inú riadiačku, všetko mi ide až na budik teploty vody. povodne to bol motor x16szr
Astra G 2,0 16V Turbo
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
Auto: Vectra B

Re: nefunguje budik teploty

Príspevok od používateľa otto »

misso101 napísal:
otto napísal:

Ahoj OTTO.... presne toto by aj mne pomohlo, aj ja potrebujem spojazdniť budík lebo som menil komplet motor a mám aj inú riadiačku, všetko mi ide až na budik teploty vody. povodne to bol motor x16szr
a aky motor tam teraz maš? ja som daval motor z astry G z16XE Do vectry povodne tam bol tiež x 16szr ,ale RJ som nechal povodnu len som dorobyl na hlavu termostatu dalšie čidlo na budik.neviem aku tam maš RJ ,ak SIMTEC tak by signal do budika mal isť z RJ B30 pre 1,6ku alebo B8 pre 1,8ku ale nie som si celkom isty.budem to museť premerať.
misso101
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
Auto: Astra G

Re: nefunguje budik teploty

Príspevok od používateľa misso101 »

no ja tam mám teraz x20xev a aj riadiačku mám takú, ale potrebujem dáko napojiť ten origo budík vody aby mi šiel .....
Astra G 2,0 16V Turbo
marifonexu
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Re: Ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny.

Príspevok od používateľa marifonexu »

Ja som vymenil termostat, cidlo teploty motora, ale stale nefunguje tak ako ma. teplota ukazuje na budiku na 70 stupnov.
Myslim si ze bude budik zly, dá sa ta rucicka posunut?
Opel Astra F Caravan X16szr- nebohá:(
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr

spotreba veľka:)
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"