VeCe zadne hmlovky
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Aug 2010, 14:22
- Auto: Vectra C
VeCe zadne hmlovky
Ahojte, ujo google mi nepomohol. Ked som kupoval svoju Vectru, tak som mal pocit, ze mi svietia zadne hmlovky na oboch stranach. Teraz svieti len nalavo. V servise mi vraveli ze napravo ani nema svietit. Teraz neviem, ci sa len zle pametam, alebo mam niekde vyhorenu poistku, kabel (ziarovka tam je, aj funguje). Viete mi poradit, ci je standard, ze Vectra ma na oboch stranach hmlovky, alebo takto sa to vobec nerobi pri tomto type? Vybavu mam skoro plnu, dvojzonova klima, senzory, atd.
Dakujem za odpovede
Dakujem za odpovede
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Mne svietia zadne hmlovky na oboch stranach
Mam to zrusit?
Mam to zrusit?
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
vece ma hmlovku na lavej strane ked ides za autom. ziarovka je sice aj na druhej strane ale tu mozes pouzit pri vymene ak sa ti vypali hmlovka na lavej strane.
toto mam z knihy jak na to vectra C
aj mne svieti iba lava strana a na STK mi kontrolovali ci svieti hmlovka iba lava takze to mas v pohode
toto mam z knihy jak na to vectra C
aj mne svieti iba lava strana a na STK mi kontrolovali ci svieti hmlovka iba lava takze to mas v pohode
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
Re: VeCe zadne hmlovky
jako, mne sa to paci ked svietia obe zadne hmlovky a nemoze to byt zakazane ze ti svietia obe lebo na novom mondeu tiez svietia obe takze ja by som to chcel tiez len sa chcem spytat ci by som musel nieco dorobit alebo staci tam dat iba ziarovku ?? na astre g som to prerobil na dve a na STK mi nepovedal ani slovo,...