Zdravim
Dnes mi Astrula zacala strajkovat. Volnobezne otacky zacali padat ,auto akoby islo skapat.
Pocas jazdy autom trhalo, cukalo , sklbalo. Ledva som domov prisiel.
Vycital som chybu:
P0180 Fuel Temperature Sensor Circuit High or low Input
Kde sa tento snimac teploty paliva nachadza resp. co ta sranda stoji?
ASTRA 1,7DTi 2001 kod motora Y17DT
Dakujem
chyba p0180
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
onko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Apr 2007, 13:26
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: chyba p0180
Takze VYRIESENE
Chyba bola nakoniec v RJ zhavenia.
Chyba sa prejavovala v urcitých "konšteláciach" vonkajsia teplota vs. teplota motora napr. vonku 10st. studený motor.
Po výmene cidla teploty paliva a výmaze chyby, bol dva mesiace klud. V septembri znova: ranny start : P0180 a pridala
sa chyba 0381. kedze zhavice boli vymene na jar, vymenil so RJ z vrakaca za 24€.
A ajhľa: volnobezne otazky drzia ako pribite, motor necuka, pri toceni volantom neklesaju otacky, krasne taha od "spodu" a je take "zivsie".
Takze:
1/P0180 vôbec nemusi znamenať chybu cidla teploty paliva
2/P0380, P0381 nemusi byt chyba zhavicov
Ostalo mi jedno cidlo teploty paliva a styri NGK funkcne zhavice, ale so zase o nieco mudrejsi
.
Chyba bola nakoniec v RJ zhavenia.
Chyba sa prejavovala v urcitých "konšteláciach" vonkajsia teplota vs. teplota motora napr. vonku 10st. studený motor.
Po výmene cidla teploty paliva a výmaze chyby, bol dva mesiace klud. V septembri znova: ranny start : P0180 a pridala
sa chyba 0381. kedze zhavice boli vymene na jar, vymenil so RJ z vrakaca za 24€.
A ajhľa: volnobezne otazky drzia ako pribite, motor necuka, pri toceni volantom neklesaju otacky, krasne taha od "spodu" a je take "zivsie".
Takze:
1/P0180 vôbec nemusi znamenať chybu cidla teploty paliva
2/P0380, P0381 nemusi byt chyba zhavicov
Ostalo mi jedno cidlo teploty paliva a styri NGK funkcne zhavice, ale so zase o nieco mudrejsi