Palivomer(ručička+pc)
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Barry
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Jan 2008, 20:42
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
Mne zdochla Astra H na dialnici ked PC ukazoval dojazd 112 km... dobre nie ? Kolega mi priviezol bandasku, doliali sme a islo sa dalej..
BMW X6 F16 30d 190kW (2018)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
- m1lan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 13:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ale ja som mal 1/4 nadrže :roll:langdon2 napísal:A preto pravidelne tankujem. NIkdy nejazdim tak, ze by som nemal aspon 1/4 nadrze
>>X16XEL Sportive<<
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
no mne sa stalo po ceste z SK do UK,že počítač mi ukazoval,že mám palivo na 30km,pritom ručička palivomera asi 8-10l nafty,mi ináč lepilo na autostráde v Nemecku,že mi dojde palivo a zavzdušním žirafu,a ešte ako na potvoru najbližšia pumpa bola 35km,jak som prišiel na pumpu,tak počítač hlásil už pekne dlho,že som absolútne na nule,po dotankovaní som zistil,že tam bolo ešte 6-7l nafty 
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Miro, si mal pekne stastie....Radsej nos zo sebou kanister..MIRO LONDON napísal:no mne sa stalo po ceste z SK do UK,že počítač mi ukazoval,že mám palivo na 30km,pritom ručička palivomera asi 8-10l nafty,mi ináč lepilo na autostráde v Nemecku,že mi dojde palivo a zavzdušním žirafu,a ešte ako na potvoru najbližšia pumpa bola 35km,jak som prišiel na pumpu,tak počítač hlásil už pekne dlho,že som absolútne na nule,po dotankovaní som zistil,že tam bolo ešte 6-7l nafty
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
ako chodis cez kanal?MIRO LONDON napísal:no mne sa stalo po ceste z SK do UK,že počítač mi ukazoval,že mám palivo na 30km,pritom ručička palivomera asi 8-10l nafty,mi ináč lepilo na autostráde v Nemecku,že mi dojde palivo a zavzdušním žirafu,a ešte ako na potvoru najbližšia pumpa bola 35km,jak som prišiel na pumpu,tak počítač hlásil už pekne dlho,že som absolútne na nule,po dotankovaní som zistil,že tam bolo ešte 6-7l nafty
opel omega B x20xev
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

-
.:DeViL:.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Apr 2008, 18:46
- Auto: Omega B
No ale ta moja Omega ma už normálne serie. Už som sem dávnejšie písal, že mi blbne palivomer ale dnes ma už naje....l. Ručička ukazuje cca 9l (nádrž má 75l a stupnica na prístrojovke má 7 dielikov a keďže pri tankovaní doplna mi ručička pôjde až za 7-mu čiarku tak usudzujem, že jeden dielik = 10 litrov. Pre tých, ktorý budu chceť vedieť odkiaľ som vzal tu hodnotu.). Palubný PC mi ukazuje dojazd 90km ale bliká mi kontrolka rezervi a kým som došiel z mesta domov, čo je asi 4km tak mi 8 krát zdochol. Ak sa nemýlim tak, signál z palivomera v nádrži ide do RJ a odtiaľ do prístrojovky (opravte ma ak sa mýlim). Nemôže byť chyba v tej posratej RJ? Podľa správania sa auta (viď link nižšie) tvrdím, že chyba bude v nej.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=6639
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=6639
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::...
...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
- juldy
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Nov 2007, 16:49
Mne blbol ukazovateľ v Terracane. Pri natankovaní do plna mi ručička ukazovala niekedy 3/4 nádrže a niekedy len polovicu.Čím dlhšie som ale s autom išiel, tým viac nafty v nádrži mi ručička ukázala. Hneď bolo z polovičnej nádrže plná. Každú chvíľu som musel tankovať lebo som nevedel koľko nafty ešte mám v nádrži. (Na aute jazdila aj moja žena) :roll: Auto bolo v záruke tak šup do servisu. V servise mi vymenili najprv plavák, potom bežec, potom mi dávali nové káble na snímač a stále nič. Až na švrtý pokus mi to opravili, ale príčinu mi neprezradili. 
Astra F Classic Caravan 1.6 GLS X16SZR 55kW
-
Bobila1
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jan 2010, 19:36
Mám Opel Astra H, 1,7CDTI a doteraz bol palubný počitač v poriadku, odkedy som odpojil akumulátor tak mi ukazuje dojazd 500km miesto 900km hoci v nádrži je 45l paliva a aj okamžitá spotreba je pri sebemenšom stlačení plynového pedála veľmi vysoká.Má vyplyv odpojenie akumulátora na údaje a funkčnosť palubného počítača? Nedá sa palubný počítač resetovať?
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Skúsil si pozrieť do návodu od auta, či tam o tom niečo nebude?
Okrem toho koleduješ si o problém za spamovanie. :evil: :!:
Okrem toho koleduješ si o problém za spamovanie. :evil: :!:
Naposledy upravil/-a macil v 06 Sep 2010, 17:09, upravené celkom 1 krát.
-
iurai
palubny pocitac rata dojazd aj na zaklade nejakeho priemeru spotreby, co dlhsie rata. tento udaj stratil po odpojeni baterie.Bobila1 napísal:Mám Opel Astra H, 1,7CDTI a doteraz bol palubný počitač v poriadku, odkedy som odpojil akumulátor tak mi ukazuje dojazd 500km miesto 900km hoci v nádrži je 45l paliva a aj okamžitá spotreba je pri sebemenšom stlačení plynového pedála veľmi vysoká.Má vyplyv odpojenie akumulátora na údaje a funkčnosť palubného počítača? Nedá sa palubný počítač resetovať?
skus pojazdit par sto km, ze ci sa to zacne spravat podobne ako v minulosti
pisat rovnaky prispevok do viacerych tem nie je vhodne.
namiesto toho ho napis raz a len ak je to ozaj potrebne,
do inej temy daj len upozornujuci link (URL) na temu s tvojim prispevkom
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ja si aj tak stale myslim ze nemas ziadnu chybu. Mne to takto na Ackovej Vectre robilo bezne. Hlavne pri parkovani, castom startovani a presuvani sa na kratke trate. Dojaz pisalo raz 50km inokeby 60 potom zas 40. V podstate staci sledovat rucicku na pristrojovke a z mojej skusenosti - ked uz bolo paliva malo a zacala ta hodnota preblikavat, tak to bolo dost presne 
Teraz na VeCe to ukazuje presnejsie, ale takisto mi to uz skakalo. Vyrazil som z domu - dojazd 120km prejdenie par kilometrov - dojazd 124km
Stava sa.
Teraz na VeCe to ukazuje presnejsie, ale takisto mi to uz skakalo. Vyrazil som z domu - dojazd 120km prejdenie par kilometrov - dojazd 124km
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -