padá nafta asi

Moderátori: buci_vectra, franticek6

Hádes
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 16 Júl 2008, 00:02
Auto: !! Zmeň si model auta !!

padá nafta asi

Príspevok od používateľa Hádes »

mám Zafiru 2,0 dti a musím v nej udržovať naftu nad 1/2 nádrže lebo potom strečkuje pri štartovaní ale uvedený postup neúčinkuje ani vtedy ak auto nejde jeden deň už som vymenil O krúžky na vstupe a výstupe paliva do filtra ale nepáči sa mi ani to že pri každej výmene filta vyberám úplne čiernu vložku a nafta v telese je tiež čierna a pri tom tankujem výlučne iba na benzínkach nachcem si zničiť vstrekovacie čerpadlo ani motor neakým bordelom. Prosím poraďte mi čo stým. :( :(
lolo

Príspevok od používateľa lolo »

Ahoj aj ja mam asi podobny problem - neriesim to do detajlu - ale auto nechavam zaparkovane dole nufakom. A nafta nepada a mozem mat v nadrzi len par deci nafty 8) . Drzim prsty!
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

...toto som uz aj ja niekde popisoval, "hore kopcom" nemozem nechat viac ako den...
lolo

Príspevok od používateľa lolo »

preco?
stupi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Okt 2006, 17:03
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stupi »

teraz som akurat dorobil na zafirke tento problem,nesla nakopnut vobec,vymenit vsetky prepadove hadicky,nedavajte tensie,obtiahnute textilom,len pancierove,treba jednu supravu hadiciek so uzaverom od infuzie,napixnut najdlhsiu hadicku,co ide od spolocnej trate prepadu do vyvodu cerpadla,a tahat,tahat,pokial nafta netecie cista,bez bubliniek,
O-Omega 2.5TD,2000 r.v.
VW-Passat,1.9TDI,2004

0911328257
mstupi25@gmail.com
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"