Pred pár týždňami mi prestalo zamykať zadné dvere na šoférovej strane-musel som zatláčať ten"čudlík" ručne a dosť ma to štvalo.Raz som sa musel vrátiť pár km na parkovisko kde som nechal auto ,tak ma to dohrialo a v jednu sobotu som sa do toho pustil.Zložil som "tapacír"(ani nechcite vedieť ako som si to užil) odlepil foliu-najskôr na zlej strane -samozrejme,našiel servo motorček a pekne si to pobzeral ,ale nič podozrivé som tam nezistil.Konektory sú s poistkou-povolený nebol -kable v poriadku,konektory na RJ v poriadku.Pomocou káblika som teda odskúšal motorček a cvakol-zrazu to začalo fungovať aj cez klúčik-prakticky som nezistil čo tomu bolo a tak som to zasa poskladal.Tá folia však už naspäť nechce lepiť ani za nič ,tak som ju tam zažehlil letnou žehličkou a potom to už bolo ako od matella-ako keby som to ani nerozobral.Najväčšia sranda a aj môj problém je však v tom že sa to zas pos... a nakolko neviem čo tomu vlastne bolo, tak rozoberať to bez nejakého plánu to nemá zmysel.Motorček môžem otestovať kablikom od baterky,impuls v pinoch konektora som skúšal zistiť pomocou diodovej skúšačky-jeden by mal byť hluchí jeden by mal bliknúť pri zamykani a další pri zamknutí-si myslím ,ale pokial si pamätám blikol my minimálne jeden ,ale auto ani neodomkne ani nezamkne. Zistiť či je chyba v RJ nemám šancu.Máte niekto nápad ako nájsť chybu??
- Ked som odobral kryty pri RJ tak som tam našiel koaxiál kabel s koncovkou a po kabli som prišiel k bočnému sklu-čomu slúžil ten kus umeliny s káblikom?