Caute chalani, akosi sa mi podaril taky tukanec a mam prasknuty predny naraznik, je to asi 10-15cmod svetla ku znacke priblizne, je to ten sportovy, a zevraj to nejde spravit klasicky, je to vraj nejaky polyuretan a ze to sa neda tak ako obycajne. Co s tym mam robit? Lebo inac je ok... ale chcem auto predat a tak to chcem dat do poriadku. Vie to niekto opravovat? Alebo nemate na predaj obycajny? Pripadne vymena? Som z PD Mam ho aj odmontovany uz, len neviem co s tym dalej
opravit sa urcite da, nehovorim o zvarani, to som zistil, ze nejde. ak najdes niekoho sikovneho, zozadu da plech, ktory to spevni a prichyti ho nitmi. predtym navrtat trosku diery, nech su nity zarovno narazniku, pripadne zbrusit karbobruskou a uz len gitovat a striekat.
ja mam este jeden naraznik, taky sportovy ako mas ty, ale je dopraskany na spodku, keby si chcel nahodou, ze si ho rozkuskujes a opravis ten povodny, predal by som ho za nejaku symbolicku cenu.
Vo velkej miere sa zaoberame opravou poskodenych náraznikov aj s lakovanim. Ak budes mat cestu cez ZH , tak by sme sa Ti mohli na to pozriet. Blizsie info cez SS , alebo 0905/918397.
Co by to stalo? Je tam asi 3x4 cm dierka + prasklina od uchytu pri svertle, po okraj ramika na znacku, asi 12-15cm... plus lakovanie, kolko by to asi tak bolo? Neoplati sa teda uz lacnejsi novy naraznik? Nakolko auto bude predavat coskoro, lebo chcem kupit moto
No zvarat sa to vraj neda, to som uz skusal zaniest jednemu chlapikovy... a povedal ze hinten material sa neda zvarit...a za tu sumu uz mam novy naraznik ale uz som to opravil, uz to len nalakujem a je to
Teo napísal:ja mam dvere otvorene pre dobrych lakosov
Ja som minulý mesiac dokončil lakérnicku školu v UK... Takže ak ma náhodou prestane baviť oháňať sa s nožom a rozhodnem sa ísť na rodnú hrudu, môžem sa staviť na pracovný pohovor? :welcome1:
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998 ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998 ex - Škoda Favorit 1.3 1992