Kolisanie otacok pri jazde
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
MATO
Kolisanie otacok pri jazde
Zdarec Oplaci. Prosim o radu, dufam ze sa mi to podari dobre popisat. Pri pomalej jazde napr. v pomaly posuvajucej sa kolone na 1.rychl stupni. sa mi pri urcitej polohe plynoveho pedala (pri pomaluckom pridavani plynu) rozkmitaju otacky motora, resp. ako keby sa motor pridusil a po tom hned spatne pridal( cele auto zacne poskakovat).Pri vyssich rychlostiach to citit iba ako take malucke trhnutie.Vsetko sa to deje pri urcitej polohe plynoveho pedala(mierne zoslapnutie).Mam Opel Vectru 1,6 16V rv.96. Dakujem za rady.
-
MATO
Javi sa to aj bez zaradenej rychlosti.Ked pomalucky pridavam plyn, otacky pekne stupaju a v urzitej polohe plyn. pedala poklesnu a hned zasa stupaju. deje sa to tak pri 1200 otackach. aj napr pri jazde na 2-ke do kopceka ked su male otacky 1200 - 1400, pridavam plyn tak to ako keby nepravidelne pridavalo az kym sa to dostane tak na 2000otacok potom to uz je ok.
- igizpd
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Máj 2006, 21:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal podobny problem dal som nove sviecky a novy benzinovy filter a usto nerobiMATO napísal:Javi sa to aj bez zaradenej rychlosti.Ked pomalucky pridavam plyn, otacky pekne stupaju a v urzitej polohe plyn. pedala poklesnu a hned zasa stupaju. deje sa to tak pri 1200 otackach. aj napr pri jazde na 2-ke do kopceka ked su male otacky 1200 - 1400, pridavam plyn tak to ako keby nepravidelne pridavalo az kym sa to dostane tak na 2000otacok potom to uz je ok.
opel vectra b 1.6 16v+opel insignia 2.0 cdti
...................................
predaj nd a tuningu top automax
...................................
predaj nd a tuningu top automax
-
Lea