Zapach v interieri
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- dusan1
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2008, 20:59
- Auto: Astra G
Zapach v interieri
rozliala sa my nafta v kufri a strasne to smrdi uz som aj vycistil vytepoval koberec a poumyval cely kufor a stale to smrdi nevie niekto ako sa toho zbavym
ASTRA G CARAVAN Y 17 DT 55kw 11/2000
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 21:27
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa raz kamarát vyrckal vzdau v aute a všetko šlo na tapacír zadných pravých dverí a samozrejme aj na sedačky a koberec. od kolegu som zohnal jeden prípravok na odstranovanie zápachu. bolo to v takej malej nábobke a pomohlo to. volá sa to BISHOP ORIGINAL, bola to 25 ml flaška a stálo ma to 64 SK. skús pozrieť dakde na nete či sa to nedá kúpiť
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Ako moze nafta smrdiet - to je ta prava vona.
Este za cias predosleho auta kamaratovi na takej istej audine praskla nadrz / je hned za sedackami/ a niekolko litrov sa vylialo do interieru , nepomahalo nic iba vymenit. trapil sa stym asi 3 mesiace
Este za cias predosleho auta kamaratovi na takej istej audine praskla nadrz / je hned za sedackami/ a niekolko litrov sa vylialo do interieru , nepomahalo nic iba vymenit. trapil sa stym asi 3 mesiace
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
azmodan
- TSteinar
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22

"Odstraňovač skvrn z interiéru s kartáčem
Přípravek na odstraňování skvrn CarPlan Stain Valet používá inovativní hnací systém Bag-in-Can, který odděluje přípravek a hnací látku. Díky tomu je z nádobky vystříknut pouze čistící přípravek. Určeno k čištění sedadel, koberců, polstrování střechy a veškerého dalšího polstrování ve vnitřním prostoru auta.
Pokročilá formule wet-foam (mokrá pěna) - pokročilá formule přípravku Stain Valet wet-foam (mokrá pěna) obsahuje aktivní mycí a čistící prostředky, díky kterým dosáhnete výjimečných výsledků. Přípravek Stain Valet rychle odstraní odolné nečistoty, skvrny a znečišťující látky jako čokoládu, fixy, kuličková pera, olej, špínu, červenou řepu, kari omáčku, žvýkačky nebo skvrny od nafty, aniž by došlo k vyblednutí. Přípravek Stain Valet nezanechává po uschnutí skvrny. Na čištění koženého polstrování použijte jemný přípravek CarPlan Leather Valet."
treba vyskusat, vzdy lacnejsie ako novy interier zhanat
OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
-
iurai