Bateria
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Bateria
Cau chlapi,
viem že sa možno opakujem spred tých tém čo sú tu stale dookola otáčané, ale len takú malú otázočku ak dovolíte. Mám Astru G caravan 1.7dti (2000) a všimol som si že ked ide auto na volnobeh tak svietia slabo no akonáhle pridam tak svietia silnejšie a asi aj normálne. Môže byt na chybe bateria ktorú som nemenil(kupovane v Nemecku) alebo niektora s tých elektrických veci čo ste spominali v predchádzajuci témach.
Vdaka za odpoved
viem že sa možno opakujem spred tých tém čo sú tu stale dookola otáčané, ale len takú malú otázočku ak dovolíte. Mám Astru G caravan 1.7dti (2000) a všimol som si že ked ide auto na volnobeh tak svietia slabo no akonáhle pridam tak svietia silnejšie a asi aj normálne. Môže byt na chybe bateria ktorú som nemenil(kupovane v Nemecku) alebo niektora s tých elektrických veci čo ste spominali v predchádzajuci témach.
Vdaka za odpoved
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
V prvom rade skontroluj dobijanie na tychto motoroch dost casto odchadzaju alternatory.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- suflonr
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Okt 2008, 18:36
- Auto: Omega B
Re: Bateria
Presne toto iste robilo mne na 2.0 DI. Vcera som kupil novu baterku lebo ma museli startovat cez kable a predstavsi problem je vyrieseny!!! Takze problem-slaba baterkaPALO EASY napísal:Cau chlapi,
Vdaka za odpoved
normalne ! budenie alternatora je cez kontrolku dobijania. ked je ziarovka vypalena, tak to neodbija. alebo ak tam nie je pristrojovkaRasto napísal:Nechcem zakladať novú tému, tak sa spýtam tu. Je normálne že keď naštartujem Astru G s vymomtovanými budíkmi, že nejde nabíjanie?
dalsia otazka je - ostane Ti svietit kontrolka Airbagu ?
Táto poznámka ma zaujala - totiž ono mi kontrolka Airbagu svieti už ale štyri roky (vlastne od kúpy). Nejak som to neriešil, zdá sa mi, že to mohlo mať súvis s tým čudom pod sedadlom...juraj napísal:
dalsia otazka je - ostane Ti svietit kontrolka Airbagu ?
Teraz neviem, či si sa to pýtal v súvislosti s dobíjaním.
Mám ale otázku:
Astra 2001 Caravan 1,7 Dti
Večer som zastal bez akýchkoľvej "nejasností" a ráno už nešiel centrál a motor ani necekol. Reku fajn - baterka. Dal som ju nabíjať, ale ani po pár hodinách žiadny zvuk šumenia. Nová baterka, pekne naštartuje, ale servo nič. Svieti mi v kuse kontrolka batérie. Bude to už párkrát opisovný alternátor, alebo teda ten diódový mostík či čo (nevyznám sa)?
Ďakujem
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
JA mam baterku staru, Pal. pc mi to zakazdym ked startujem pripomina...::D
Niekedy ma iba 11V. Ale ked uz nastartujem tak ju dobija na krasnych 14,2 V. A mozem zapat co chcem, tych 14,2V si drzi.....Sak na to je altik aby ju dobijal.
Niekedy ma iba 11V. Ale ked uz nastartujem tak ju dobija na krasnych 14,2 V. A mozem zapat co chcem, tych 14,2V si drzi.....Sak na to je altik aby ju dobijal.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- langdon2
Chlapi, chystam sa kupit novu baterku....CO hovorite na Akuma Comfort 55Ah 480A. Presne tuto tam mam, ale ani Boh nevie kolko uz ma rokov a je uz hrozne slaba...Cena za tuto baterku na nete je 70€
Alebo viete o niecom lepsom?
Alebo viete o niecom lepsom?
Opel Insignia 2,0Cdti
- langdon2
Ta zlava plati iba vtedy, ak ti tie nahradne diely oni montuju....A origo baterka moja stoji cca 4000Sk. - 30% to bude 2800sk baterka + minimalne 300Sk robota....Akoze 3100sk im za to nedam....
A baterku vie vymenit aj moj 14 rocny brat.
A baterku vie vymenit aj moj 14 rocny brat.
Opel Insignia 2,0Cdti