olej do motora
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
mariankooo
olej do motora
Caute, kupil som si olej do motora valvoline menil som vsetok, no teraz mi pise nech skontrolujem hladinu a tak potrebujem doliat nejaky, ale uz z tej znacky nemam a nepodarilo sa mi kupit, som stale v robote, je jedno aku kupim znacku, ked dolievam len nejakeho pol litra, alebo musim kupit presne aj tu istu znacku? Je mi jasne ze musim kupit napr. 10-W40 len ze ci mozem kupit aj inu znacku? Nevadi to? Dakujem za kazdu radu.
-
azmodan
mne sa stalo to iste dolial som inu znacku ale mala rovnake specifikacie ako ta predtym... a motor slape veselo dalej..
podla mna by sa nic nemalo stat pretoze ak maju rovnake specifikacie tak tie oleje by mali mat zaklad rovnaky a lisia sa maximalne nejakymi prisadami ktore sa rozmiesaju do seba...
ak si vsak chces byt isty tak vymen cely olej a budes kludne spavat, nie je to taka strasna polozka 8)
podla mna by sa nic nemalo stat pretoze ak maju rovnake specifikacie tak tie oleje by mali mat zaklad rovnaky a lisia sa maximalne nejakymi prisadami ktore sa rozmiesaju do seba...
ak si vsak chces byt isty tak vymen cely olej a budes kludne spavat, nie je to taka strasna polozka 8)
- Stanley224
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
plne s tebou suhlasim.mozes to zmiesat,ale lepsie asi vyment cely.azmodan napísal:mne sa stalo to iste dolial som inu znacku ale mala rovnake specifikacie ako ta predtym... a motor slape veselo dalej..
Mazda 6 Wagon 2.0 MZR-CD
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
presne tak podla mna na znacke nezalezi ale na klasifikacnej triede ano 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže