bcasne prehrievanie opel corsa B 98
-
SairuS
bcasne prehrievanie opel corsa B 98
cawte potreboval by som poradit...obsac sa mi prehrieva corsa neje to casto ale prehrieva sa sice vecsinjou ked stojim ale niekedy aj normalne ked idem....podla mna to bude termostat ..bude sa zasekovat alebo nieco podobne no ale neviem ho tam najst...
neviete mi poradit?
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Nepovedal si nám aký más v tej Corse motor....Potom ti poviem kde tam más termostat...A ventilátor na chladiči sa ti spusta?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Re: bcasne prehrievanie opel corsa B 98
ono prakticky si nepovedal nic ... aj ja ked stojim, tak sa mi hreje autoSairuS napísal:cawte potreboval by som poradit...obsac sa mi prehrieva corsa neje to casto ale prehrieva sa sice vecsinjou ked stojim ale niekedy aj normalne ked idem....podla mna to bude termostat ..bude sa zasekovat alebo nieco podobne no ale neviem ho tam najst...neviete mi poradit?
A k tomu termostatu. Ak je otvoreny furt, tak tam by sa to nemalo prejavovat prehrievanim a ak by bol zavrety, tak by ti pravdepodobne vrela voda.
- standape
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
- Auto: Corsa D
- Bydlisko alt: Veľký Biel
- Kontaktovať používateľa:
sairus-sorry ze som sa sem nasackoval ale nechcem zakladat dalsie vlakno
moj problem je taky vsimol som si slzenie na chladici vody spod snimacu pre vetrak a pri jeho povolovani sa to neodkrucalo cize bude zavit asi v prdely(tak som to potocil do polohy neslzenia)ale do kedy
a chcem sa spitat je ten zavit na oboch kusoch z nejakeho zeleza alebo ten v chladici je plastovy da sa to spravit ci je treba vymenit chladic
moj problem je taky vsimol som si slzenie na chladici vody spod snimacu pre vetrak a pri jeho povolovani sa to neodkrucalo cize bude zavit asi v prdely(tak som to potocil do polohy neslzenia)ale do kedy
a chcem sa spitat je ten zavit na oboch kusoch z nejakeho zeleza alebo ten v chladici je plastovy da sa to spravit ci je treba vymenit chladic