A na cestu NR :arrow: BA mi zozralo 2,5litra oleja :!:
VIE NIEKTO KDE JE PROBLEM? MOZEM PONUKNUT POZVANKU NA WARXTREME.COM...alebo co ja vim co...
Moderátori: buci_vectra, franticek6
ak Ti na 100 km zozerie 2 litre oleja, to musi byt pekny dym. myslim si, ze by to mohli byt kruzky na VALCOCH alebo este nejaka horsia porucha.lukas_slama napísal:taakze...mam Opel Zafira 2004 na benzin/CNG 8) a ked som isiel s autom na kontrolu cng bômb do BA tak mi zistili ze hodonty oleja vo vyfuku su prilis velke (mal som 2.456 a ma byt 0.456) Tak som vymenil semeringy ale pomohlo to len trosicku...dalej som zistil ze by to mohli byt pripecene kruzky na ventiloch pod semeringmy ale jeden stoji 500 SK a ja ich mam 16V motor (dokopy len material 9000SK + este aspon 5000SK robota ak je to v tom :x )
A na cestu NR :arrow: BA mi zozralo 2,5litra oleja :!:
VIE NIEKTO KDE JE PROBLEM? MOZEM PONUKNUT POZVANKU NA WARXTREME.COM...alebo co ja vim co...
hades pise, ze zbavit sa auta pred opravou... si predstav, ze kupis auto a nic nevies o tom, ze zerie olej (viac ako je norma), atd... urcite by sa hocikto potesil, do akurat kupeneho auta pchat dalsie neplanovane peniaze.iurai napísal:myslis auto pred opravou alebo po ?rado.c napísal:...ty by si sa urcite potesil, keby si take auto kupil/dostal do ruky...Hádes napísal:podla mňa by si to mal veľmi rýchlo predať lebo po oprave prides o gate. No napriek tomu tú pozvánku môžeš poslať
V mojom prípade bola trubka odvetrávania priestoru olejovej vane s priemerom cca 25mm tak zanesená, že tam bola dierka cca 2 mm. Tak sa dostával olej z priestoru vačkoviek priamo do sania a potom samozrejme rovno do valcov a výfuku....lukas_slama napísal:taakze...mam Opel Zafira 2004 na benzin/CNG 8) a ked som isiel s autom na kontrolu cng bômb do BA tak mi zistili ze hodonty oleja vo vyfuku su prilis velke....................