Skrytá vada na Zafire

Moderátori: buci_vectra, franticek6

Zuzulka
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 22 Nov 2024, 09:39
Auto: Zafira A

Skrytá vada na Zafire

Príspevok od používateľa Zuzulka »

Milí páni, idem sa s Vami podeliť o moju zlú skúsenosť. Som mamina na rodičovskej, môj manžel zostal invalidný kvôli závažnej chorobe takže som potrebovala zohnať auto na prevoz deti do školy a škôlky atd. Samozrejme kupovala som jazdenku keďže som potrebovala aby bolo auto dostatočne veľké pre celú rodinu. S autom som bola na skúšobnej jazde všetko sa zdalo byť v poriadku , predajca mi tvrdil že auto má čerstvú STK a po motorickej stránke je v poriadku ale je este objednané do servisu kvôli nejakej drobnosti a auto mi chce odovzdať v dobrom stave. Fajn tak som čakala 2 týždne. Pán bol taký obetavý, že mi auto doviezol až domov ale to už mi nedal šancu ísť auto znova vyskúšať na prepis sme šli jeho druhým autom. Rýchlo odo mňa zobral peniaze a odišiel. Následne som sa konečne dostala auto vyskúšať hneď začalo svietiť auto so servisným kľúčom. V servise sa zistilo že v aute nie je olej, chýbali tam 3 litre. Toto sa teda hneď v deň kúpi urobilo, ale čuduj sa svete predtým vaňa suchá a nalestena. Po doplnení oleja vaňa čierna a zatečená zacalo šmýkať spojku do ktorej podľa mechanika prechádza olej z motora cez klukovku ktorá nebola pretesnena. Možno si poviete že som hlúpa žena ale berie sa toto ako skrytá vada nie? A vôbec oplatí sa to opravovať? Na aute bolo odpojene čidlo oleja. To auto malo byť tým pádom podľa mňa na vrakovisku a nie predané za XY peňazí. Lebo malá čiastka to nebola na to že auto je už staršie a ktovie koľko budú stáť všetky opravy aby bolo v poriadku.
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"