Ahojte.. mozem poprosit o radu? Mam taky problem, ked zoslapnem na brzdu pedala tak mi nechce spatky roztvorit celuste na brzde v predu v lavo.. a brzdi to stale.. vymenil som uz aj brzdovy mechanizmus komplet prasiatko(valec aj strmen, komplet) skratka vsetko a nepomohlo.. skontroloval som aj hadice..myslim si ze je na chybe ABS pumpa, rozdelovac kocka.. chcem ju preto vymenit.. len neviem ci ju mozem zamenit za inu pumpu s inym oznacenim ako je original..( cislo pumpy OPEL K-H 12864101). Bol by to nejaky probkem.. fungovalo by to ako by malo?
Vebe 96, 74kw
Dakujem
Problem s ABS pumpou
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Mar 2018, 09:04
- Auto: Vectra B
Re: Problem s ABS pumpou
Ahoj neries neoriginal diely a hlavne ked to ma docinenia s brzdami ved ta vecicka nestoji vela....original je original
Opel Vectra B Caravan X20DTH 1998 74kW 101hp
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Júl 2009, 20:13
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj.. dakujem za odpoved.. novu urcite nehladam ani nechcem.. chcem origo z vectri.. len co som sa docital na forach sa neodporuca davat inu pumpu s inym oznacenim (cislom).. nevies nahodou ci by to fungovalo aj s inym tym cislom, oznacenim tej ABS pumpyIntel_sk napísal:Ahoj neries neoriginal diely a hlavne ked to ma docinenia s brzdami ved ta vecicka nestoji vela....original je original
Dakujem
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
nova je drahy špas cca 1400e. a ina ti tam pasovať nebude montovali sa dva druhy a lišili sa štekrami ja jednu mam ale prave tu ktora ti nepasuje
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
v Trnave je predaj použitych nd na ople určite tam zozenieš.skus zavolať 0911889557.
-
- Nový užívateľ
ahoj nasiel za 30e na eu-autodiely.sk
-
- Nový užívateľ
ked viem pomozem :-)michalrc napísal:Ahoj.. dakujem za odpoved.. novu urcite nehladam ani nechcem.. chcem origo z vectri.. len co som sa docital na forach sa neodporuca davat inu pumpu s inym oznacenim (cislom).. nevies nahodou ci by to fungovalo aj s inym tym cislom, oznacenim tej ABS pumpyIntel_sk napísal:Ahoj neries neoriginal diely a hlavne ked to ma docinenia s brzdami ved ta vecicka nestoji vela....original je original
Dakujem