Ahojte!
V poslednom case som si vsimol,ze moja Astra nema taky tah,a po zaradeni do sestky sa trha.
Musim riadne rozbehnut pred zaradovanim siesteho prevodoveho stupna...
Neviem ci to sposobuje zimne pocasie. Pri tychto nizkych teplotach po nastartovani sa mi ostala rozsvietena
kontrolka motora. Este som nestihol diagnostiku...
Ma niekto podobne skusenosti? Dakujem za radu...
Kontrolka motora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Re: Kontrolka motora
Keby si napisal motorizaciu mozno cosi.
Takto si pockame na vysledok diagnostiky
Takto si pockame na vysledok diagnostiky
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Nov 2015, 12:26
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Sahy
Je to 1.7 CDTI,92kw. Na diagnostike mi bolo povedane,ze egr ventil,ale ze to mohlo sposobit aj to chladne pocasie.
To trhanie mozno zanesenie pdf filtra,lebo sa mi rozsvietila aj kontrolka,aby sa vycistilo. Proces bol spraveny,dal som vymenit aj
palivovy filter...uvidi sa. Este ma upozornili,aby som si daval pozor kde a co tankujem...no neviem,radsej tu nebudem rozoberat kvalitu cerpacych stanic...
Este taka moja nepozornost,zabudol som vymenit vodu ostrekovaca na zimnu. Nebola plna nadrz a radsej som to ani nepouzival. Co s tym???
To trhanie mozno zanesenie pdf filtra,lebo sa mi rozsvietila aj kontrolka,aby sa vycistilo. Proces bol spraveny,dal som vymenit aj
palivovy filter...uvidi sa. Este ma upozornili,aby som si daval pozor kde a co tankujem...no neviem,radsej tu nebudem rozoberat kvalitu cerpacych stanic...
Este taka moja nepozornost,zabudol som vymenit vodu ostrekovaca na zimnu. Nebola plna nadrz a radsej som to ani nepouzival. Co s tym???
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Nechaj roztopiť (vyhrievaná garáž, podzemné parkovisko, teplo od motora...) a dolej nemrznúcu do -40°C.