Ahojte. V prvom rade by som sa rad predstavil. Moje meno je Dusan a v priebehu minuleho tyzdna som sa stal novym majitelom starsej Insignie (2011).
Problem, ktory riesim je momentalne zaroseny lavy svetlomet. Rad by som ho zhodil dolu a detailnejsie sa na neho pozrel, vysusil, pretesnil.
Moja otazka: zhadzovali ste uz svetlo z Insignie? Popripade predny naraznik (z ineho dovodu, pretoze predpokladam ze skrutky uchytenia lampy su aj na spodnej strane svetlometu)?
Za rady vopred dakujem.
Demontaz prednych svetiel - Opel insignia (predface)
Moderátor: dulo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Jún 2016, 21:31
- Auto: Insignia
Demontaz prednych svetiel - Opel insignia (predface)
Opel Insignia ST 2.0 CDTI
-
- Nový užívateľ
Re: Demontaz prednych svetiel - Opel insignia (predface)
Pani pripadne sa opytam. Kedze som niekolko rokov patril do koncernu VW poznam systemy ETKA a ELSAWIN. Ma podobne systemy aj Opel? Je to nieco ako dielenska prirucka k demontazi jednotlivych dielov (+ cisla jednotlivych dielov, co podstatne ulahcuje objednavanie dielov u dilera). Dakujem za odpovede.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Ahoj,
Existuje EPC katalog, pripadne jeho live a lite verzia http://ecat24.com/opel/catalog/models/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Existuje EPC katalog, pripadne jeho live a lite verzia http://ecat24.com/opel/catalog/models/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
- Nový užívateľ
Komo, dakujem velmi pekne. Presne toto som potreboval. Dakujem