mokry koberec pod spolujazdcom

Moderátori: bukelo, buci_vectra

mato1168

mokry koberec pod spolujazdcom

Príspevok od používateľa mato1168 »

Caute stala sa mi nemila vec. Zistil som ze mam uplne premoceny koberec pod sedadlom spolujazdca. Dnes som sa snazil vodu vysat handrou a ked som na koberec zatlacil tak voda vytekala zospodu. Chcem sa spytat ci sa uz nieco podobne niekomu z vas stalo a co vlastne mohlo sposobit ze ta voda natiekla dovnutra ak by bola diera zospodu tak si myslim ze voda sa tam nema ako dostat ked prsi jedine ze by to bola niaka hadicka a cez nu to tieklo dovnutra a bola by derava aj zospodu tym padom to cez nu aj vyteka. Chcem sa na to lepsie pozriet cez vikend a pripadne dat von ten koberec aby som zistil presnejsie problem ale zatial sa spytam tu. Nikdy predtym sa mi to nestalo len nahodou som to zistil. Je to na pravej strane zospodu neviem co tam moze byt co tade ide.
otto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
Auto: Vectra B

Re: mokry koberec pod spolujazdcom

Príspevok od používateľa otto »

mne tieklo cez rohy ako je motorček stieračov od motoroveho priestoru .je to kut blatnika.ono to rokmi prehrdzavie lebo sa tam drži voda a potom to tečie dovnutra .ja som to vyčistil ,bola tam diera že prst vošiel a zatmelil karosarskym tmelom.aj všetky spoje okolo.amam pokoj.bolo to sice na vectre ale myslim že u teba to bude to same ,treba pozrieť.ked do toho kuta pichneš skrutkovačom a vbehne ti až dovnutra ,tak je tam diera.
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Pod kobercom je hustá, asi molitanová pena, ktorá nasiakla vodou, preto keď na koberec zatlačíš, tak to presakuje na povrch. Pozri v tých miestach zospodu, pod auto. Sú tam plastové záslepky technologických otvorov a okolo nich to zvykne prehrdzavieť. Potom tam lieta voda od kolies a tá pena ju veľmi ochotne do seba naťahá.
Netvrdím, že to bude isto príčina vody pod sedadlom, ale je to jedna z možných príčin.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
mato1168

Príspevok od používateľa mato1168 »

Dakujem za odpovede. Pod autom som nasiel malu dierku odkial to vyteka ale pozrem aj ten blatnik pochybujem ze zospodu by tam mala ako natiect.jedine teda ked lieta voda spod kolies to by mohlo byt.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"