Vectra

Moderátori: dulo, buci_vectra

lucas

Vectra

Príspevok od používateľa lucas »

nedavno som si kupil Opel Vectru 1.7D (1993) za velmi vyhodnu cenu, ale je to dost lenivy motor, dal by sa vymenit za TD? Oplati sa to? Poradte pls
jakub-ko

Príspevok od používateľa jakub-ko »

1,7 d je v podstate dost slaby motor na dost velku karoseriu nie je to pretekarske auto skor by som ho nazval "spotrebovym autom" kvoli spotrebe ale na tvoju otazku by som odpovedal ze td je lepsi ale menit by som ho nemenil najprv musis mat motor pravdepodobne ti nesadne stara prevodovka a zrejme z td je aj inak odstupnovana k tomu aj riad.jednotku a toto vsetko su peniaze potom este brzdy ak mas vetrane kotuce tak ok ak nie mal by si ich vymenit lebo td je silnejsi ako d a mohol by si nevetrane kotuce pri brzdeni lahko prehriat ak toto vsetko spocitas je lepsie auto dobre predat a popozerat sa po td :D PS.toto je moj osobny nazor a moze sa od ostanych lisit.
lucas

urcite nenajdem uz take kvalitne TD ako je moj a popri tom ma este aj chameleonovu farbu, ziadna hrdza, interier ako novy, no neviem
jakub-ko

dnes ked sa vebe predavaju ako chlieb si nejaku urcite najdes chce to len cas a neunahlit sa
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

he, po mojej sa aspon ludia obzeraju :) vyhukany z farby, ostatne vektry si nik nevsimne
lucas

to som ja pisal
vladimir

Príspevok od používateľa vladimir »

Ziadna hrdza? aby si nebol prekvapeny...93rocnik,videl som pozinkovane rocniky 96,99,...zima spravi svoje,staci sa pozriet na obycajne odkvapove rury po piatich rokoch ako vyzeraju-a to ich v zime nesolia......do dutin nevidis,ani do nosnikov,no a samozrejme zalezi, ako sa o auto majitel stara-podla toho aj vyzera
lucas

to bol jeden majitel, sa dobre staral o to, som aj zo spodu pozeral a vsetko pekne.. zachovale...
jakub-ko

2 vladimir : nemozes vsetko vidiet cierno fakt to moze byt v dobrom stave
vladimir

Je to tak,ked je cena v poho,tak nech ti sluzi co najdlhsie,keby mal clovek mysliet len na problemy a skryte slabiny,tak si nic nekupi-kedze sme vsetci na tom tak nejako velmi dobre......aj ja by som si kupil radsej nove a po piatich rokoch dalsie.... :P
lucas

a za 60000, vyhodne si myslim :) uvidi sa casom :) a tak staci na kludne vozenie, len to turbo tam chyba :(
jakub-ko

za take penaze kupis aj feliciu ale to sa neda ani nesmie porovnavat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lucas

no neda, feldy vykvitnute :) vo vektre je ine vozenie :) urcite by som nekupoval feldu...
vladimir

Tak ta cena je fakt super,ja mam 92roc a kupil som ju pred 3-mi rokmi za 110 000 :shock: tiez je po jednom maj. a este puntickar...tak aj vyzera...ale dnes by som ju pustil.... :roll: radsej pomlcim, tak nech ti len dlho sluzi,a ten vykon-TDcko je chulostivejsie na udrzbu...a este...
lucas

no neviem mozno ju predam kupim nieco lepsie ale by bolo luto za nou :) taka pekna je, zajtra hodim foto :)
vladimir

No neviem,v tej cene mas super vozenie...aj spotrebu,zalezi od teba ,ale nieco ine uz ide hlbsie do vrecka...
lucas

o spotrebu mi nejde, peknu Fiat Cromu som nasiel, 2.5TD, som mal jednu to bolo ine, ked som slapol na pedal tak hned bolo 160 :D
vladimir

Jaj jaj jaj,160-to hej TD a 2,5l,....moj sef si nedavno kupil S55-AMG,lebo Audi8-2.8 mu uz bola malo-ze bola leniva-to S55ma 500bhp a zrychlenie za necelych5sek.na sto....je to na tebe,ale oplik je predsa len o nieco viac,ako fiat
Neregistrovaný

uz si mohol kupit S65AMG - cez 600 konikov :) opel je viac ako fiat ale tie starsie ople ze vraj niesu bohvieco, kamarat sa cudoval ze moj este nieje zhnity
Neregistrovaný

Preto aj novsie stoja od tych 100 000-az no...je to na tebe-auto nekupujes kazdy mesiac
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"