Ahojte zvazujem kupu novej Insignie OPC,chcel by som vas poprosit a nejake uzivatelske skusenosti, problemy ktore mozu nastat.
Viaceri mechanici ma od toho odhovaraju nakolko sa caste problemy s haldex,zadny deferak a rozvody zevraj lubia povolit uz pri 30-50 tisic km.
Dakujem za odpovede.
Kupa Insignia ST OPC
Moderátor: dulo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Sep 2010, 16:08
- Auto: Insignia
Kupa Insignia ST OPC
Opel Insignia ST OPC MY2016
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Re: Kupa Insignia ST OPC
Vraj su tie haldexy uz vyriesene, ale ci sa tomu da verit a kolko to vydrzi, neviem, realnu skusenost nemam.
Jeden clen fora, Eisy menil uz haldex koli tomu ze sa rozsypal, mozno bude vediet povedat viac, aj k samotnemu uzivaniu ....
Jeden clen fora, Eisy menil uz haldex koli tomu ze sa rozsypal, mozno bude vediet povedat viac, aj k samotnemu uzivaniu ....
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Kupa Insignia ST OPC
Este len cakam na vymenu. (mesiac). Som v poradi
A ano "vraj" su uz vyriesene, ale ci to je ozaj pravda ...... neviem. Mne to pri objednavani tiez tvrdili.
A ano "vraj" su uz vyriesene, ale ci to je ozaj pravda ...... neviem. Mne to pri objednavani tiez tvrdili.
-
- Nový užívateľ
no skusim este nieco pozistovat do septembra kedy zacne akcia na OPC casu dost.
a podla vas manual alebo automat, teraz mam automat xc90 a je to uplne pohodlie ale na druhu stranu sa k takemu autu ako je OPC asi moc automat nehodi
a podla vas manual alebo automat, teraz mam automat xc90 a je to uplne pohodlie ale na druhu stranu sa k takemu autu ako je OPC asi moc automat nehodi
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
ja si myslim, ze skor manual - s automatom v Insignii sice nemam skusenosti, no nepredpokladam ze sa bude spravat ostro ako by sa na ostru verziu OPC patrilo
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
- Nový užívateľ
No isiel som teraz na jednej insignii OPC s automatom a urcite budem brat manual, ten automat nestiha radit pri akceleracii z miesta pri preradeni z 1 na 2 trhne celym autom jak sialene, takze neni o com uz ani uvazovat 14.9. jak vyskoci akcia na OPC objednavam