vectra c 2,0 dti 2004 nestartuje

Moderátori: dulo, buci_vectra

britcats
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Dec 2014, 11:29
Auto: Vectra C

vectra c 2,0 dti 2004 nestartuje

Príspevok od používateľa britcats »

Mam problem.nestartuje mi auto.pri startovani sice toci ale vobec nenaskoci,ani nezakasle.ked otocim klucom nesvieti kontrolka zhavenia.viete mi niekto prosim vas poradit ake poruchy tam mozu byt.
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Re: vectra c 2,0 dti 2004 nestartuje

Príspevok od používateľa jupaza1 »

Najskorej diagnostika a potom by som sa zameral na dodávku nafty a jej padanie, ak nie je čerpadlo KO
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
britcats
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Dec 2014, 11:29

Re: vectra c 2,0 dti 2004 nestartuje

Príspevok od používateľa britcats »

Auto som zobral na diagnostiku a vyhodilo im to chybu komunikacie.nabyli baterku a vymazali chybu z pocitaca a auto potom nastartovalo.ked ho vsak uz skusili nastartovat o nejake dva dni pozdejsie startovalo uz tazsie,motor vynechaval a dymil.kedze mi nevedeli povedat aky je snim problem zobral som ho dnes do ineho servisu na diagnostiku.roztiahli sme ho takze auto doslo do servisu na vlastnych ale nemalo vykon a dymilo.diagnostika zase neukazala ziadnu chybu.vravia ze pravdepodobne to budu trisky.ked som dosiel s autom domov a zastavil som snim motor bol uz zohriaty bezal bez vynechavania a vobec nedymil.vypol som ho no znovu uz nastartovat zase nejde.co stym moze byt?
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"