Ďakujem
Logo projektor do dverí
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Joell
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Jún 2013, 20:28
- Auto: Vectra C
Logo projektor do dverí
Zdravím ľudia, objednal som si Car Door Ghost Shadow LED Light Logo Projector a chcel by som sa opýtať ako to najlepšie zapojiť aby sa to zapínalo pri otvorení dverí. Je to na 12V.
Ďakujem
Ďakujem
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTi (Z19DTH) Elegance 110kw (150HP) 2006
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: Logo projektor do dverí
Najskôr asi na spínač vnútorného osvetlenia.
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
plus na stálý napětí 12V a kostru na dveřní spínač nebo na spínanej mínus stropní lampičky
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
- otravaga
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
ak mas svetlo vo dverach tak najskor na to. ak nie tak spominane riesenie. tiez som to tak robil kedze svetlo vo dverach nemam. treba natiahnut zo stropneho kable do dveri. v tejto faze to olutujes prvykrat, ze si si to kupil. druhy krat to olutujes po roku ked sa ti to vypali. to vsak nie je problem, mne odisiel ten obvod co tam je tak som to riesil menicom napatia.
kable som v stropnom naspajkoval priamo na konektor, do ktoreho zasuvas ziarovku. potom som to tahal cez A stlpik k prechodke do dveri. tu bol na vodicovej strane dost velky problem dostat sa do prechodky. nevidis na to a robis len po hmate. ja som si musel vodicovu stranu trocha narezat a tadial som vopchal kabel. V prechodke si pozri, kde mas volne miesto na piny ale pozri obidve strany, cize karoseriu aj dvere, mozu byt rozne obsadene. mne sa podarilo zohnat piny, ktore som osadil do konektorov. ak nezozenies, riesenim je aj prevrtanie. teda prevrtas miesto kde si piny az ti tam zostane vlastne tunel. takto to spravis na oboch koncovkach a potom tade pretiahnes kabel. nevyhodou je, ze uprava je trvala a kabel bude napevno, teda ked budes musiet dat dole dvere tak musis tento kabel odpojit z projektora a vytiahnut. samotny projektor sa da umiestnit (bez uprav vo dverach) pod RJ. ja to tam mam tiez a je to ok.
zopar foto na inspiraciu.

prajem pevne nervy
kable som v stropnom naspajkoval priamo na konektor, do ktoreho zasuvas ziarovku. potom som to tahal cez A stlpik k prechodke do dveri. tu bol na vodicovej strane dost velky problem dostat sa do prechodky. nevidis na to a robis len po hmate. ja som si musel vodicovu stranu trocha narezat a tadial som vopchal kabel. V prechodke si pozri, kde mas volne miesto na piny ale pozri obidve strany, cize karoseriu aj dvere, mozu byt rozne obsadene. mne sa podarilo zohnat piny, ktore som osadil do konektorov. ak nezozenies, riesenim je aj prevrtanie. teda prevrtas miesto kde si piny az ti tam zostane vlastne tunel. takto to spravis na oboch koncovkach a potom tade pretiahnes kabel. nevyhodou je, ze uprava je trvala a kabel bude napevno, teda ked budes musiet dat dole dvere tak musis tento kabel odpojit z projektora a vytiahnut. samotny projektor sa da umiestnit (bez uprav vo dverach) pod RJ. ja to tam mam tiez a je to ok.
zopar foto na inspiraciu.

prajem pevne nervy
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Na co to je dobre? 
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- otravaga
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
pretože sa to aspoň nám dvom páčilangdon2 napísal:Na co to je dobre?
-
Joell
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Jún 2013, 20:28
Presne tak
Díky moc 
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTi (Z19DTH) Elegance 110kw (150HP) 2006