Astra caravan 1,9 88KW
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Okt 2014, 09:14
- Auto: Astra H
Astra caravan 1,9 88KW
Ahojte,kupili sme si s priateľkou opel astra combi 2005. Mam dotaz lebo v interieri je tlacitko SPORT a neviem aku ma funkciu. A este sa chcem opitat ci sa da dodatocne doinstalovat Tempomat. Dakujem za odpovede
- destroyer
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Nov 2010, 16:18
Re: Astra caravan 1,9 88KW
Ano,tempomat sa da domontovat,diesel by mal mat predpripravu - t.j. staci vymenit packu a naprogramovat.
SPORT - pokial nie je IDS+ podvozok tak skus porovnat reakciu plynoveho pedalu bez / so zapnutym tlacidlom, je tam rychlejsia odozva na reakciu plynoveho pedalu.
Viac info tu : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=14&t=54" onclick="window.open(this.href);return false;
SPORT - pokial nie je IDS+ podvozok tak skus porovnat reakciu plynoveho pedalu bez / so zapnutym tlacidlom, je tam rychlejsia odozva na reakciu plynoveho pedalu.
Viac info tu : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=14&t=54" onclick="window.open(this.href);return false;
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI
Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
Škoda Felicia 1,3 GLX
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Okt 2014, 09:14
OKi ďakujem za odpoveď. a vies mi poradit kde by som tu packu zohnal? a instalaciu bi som zvadol aj ja alebo ako ? treba ktomu asi kabel a Pc?
- destroyer
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 22 Nov 2010, 16:18
Skus kontaktovat clenov fora Troodon alebo langdon2,vacsinou packu nie je problem zohnat a naprogramovat to cez TECH2 alebo staci aj OP Comp.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX