vectra c 1.9 cdti 110kw trhanie motoru
Moderátori: dulo, buci_vectra
vectra c 1.9 cdti 110kw trhanie motoru
Ahojte, chcem sa opytat co moze sposobovat trhanie motora pri vyssich otackach nad 2500 a pri zatazi, motor zacne trhat a vynechava 1 valec ako kedy nemalo dost vzduchu, auto straca vykon, na diagnostike to vykazuje chybu nasavania,inac pri jemnej jazde to nerobi, turbo bolo repasovane a aj trysky, v servise uz nevedia co s tym, prosim niekoho kto mi vie poradit co by to mohla byt za zavada, dakujem.
- mat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Máj 2011, 15:15
- Auto: Signum
Re: vectra c 1.9 cdti 110kw trhanie motoru
ked som mal este RENAULT 25 tak presne to mi robilo ked mi praskla taka hruba hadica na nasavanie vzduchu
Opel signum 3,2 V6 155kW
Z32SE
Z32SE
- klepeto
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Máj 2013, 13:51
- Auto: Vectra C
Niekde budeš mať prasknuté nasávacie potrubie. Pri pomalšej jazde a nízkych otáčkach si ten podtlak toľko falošného vzduchu neprisaje, takže problém nevzniká. Ale pri vyšších otáčkach a väčšom podtlaku v potrubí sa prasklina zväčší a falošného vzduchu ide viac. Motor nemá málo vzduchu, ale príliš veľa. Elektronika riadi vstrekovanie a množštvo nafty podľa množstva nasatého vzduchu. Takže to vyzerá, že niekde za váhou vzduchu budeš mať prasklinu, ktorou sa prisáva falošný vzduch, o ktorom nevie elektronika.
Opel Vectra Caravan Elegance, 2008, Z19DTH, 110kW
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Mar 2008, 22:07
- Auto: Vectra C
Aka je konkretna chyba co to vykazuje?
Vectra C Caravan (2008) Z19DTH