Odvetravaci ventil palivovej nadrze PROBLEM
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Sep 2012, 07:42
- Auto: Astra G
Odvetravaci ventil palivovej nadrze PROBLEM
Ahojte, som tu novy a rad by som tu nasiel radu ohladom tohto ventilu. Problem, na diagnostike mi vyhadzuje (niekedy aktivne, niekedy neaktivne) chybu P0443-Regenera. ventil oparovani paliva. Samotny ventil funguje, som ho skusal dat mimo na 12 V a pekne cvaka, na konektor ktory ho napaja je 12,2 V, cize aj to by malo byt v pohode. Ale nezda sa mi ze na tom konektore je sice 12 V ale je tam odpor cca 100 kOhm. Neviem ci to je vada ale nejako sa mi to nezda. Viete mi poradit co by som mal popozerat popripade vase skusenosti s touto chybou? Dakujem uz vopred za prispevky.
-
- Nový užívateľ
Re: Odvetravaci ventil palivovej nadrze PROBLEM
Nikto nic ? Skuste mi aspon zmerat aky mate vy odpor na tom konektore, ktory napaja spominany ventil. Diky moc.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Jan 2008, 19:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja som mal napríklad len upchate hadicky aktívnym uhlim.
-
- Nový užívateľ
Snad som to uz vyriesil. Ja som mal ten konektor co sa napaja ten ventil poskodeny. Jeden kontakt vo vnutri bol zdeformovany a vznikal tak nahodny alebo ziadny kontakt. Zistil som to na OP-come, ked som ho vypojil, tak hlasil presne tu chybu (slabe napatie), tak som sa pustil do toho a uz cca 2 tyzdne ide v pohode. Klop klop