Vzdialenost reakcie DO centralu
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- pepoc
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Aug 2007, 07:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vzdialenost reakcie DO centralu
Ahojte na aku vzdialenost vam funguje otvaranie centralu?Ja mam Vectru C a niekedy stojim skoro pri aute a nemozem ho otvorit .Baterka je uz vymenena .
- scorpi4
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
tiez mam VeCe...reakcia centralu je zavisla na uhle, z ktoreho auto otvaras...ale vseobecne je to asi na vzdialenost 4 m 100% ucinnost z ktorehokolvek uhla...samozrejme,otvaram aj zo vzdialenosti vacsej,napriklad na navsteve u brata je to z jeho balkona k parkovisku pod barakom asi 14 metrov vyska..a otvorim..ale len z vysky dolu,na rovine sa mi to podarilo najdalej z takych 8 metrov...viem,ze vseobecne to funguje zhruba rovnako..
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
na vectre-b je prijimac umiestneny pri nohach spolujazdca.
cim viac zeleza stoji v ceste signalu na priamke medzi vysielacom a prijimacom, tym je mensia vzdialenost na ktoru to funguje.
Ople udava dosah 5 metrov pre VB.
Ked stojim za autom pri kufri, z niektorych poloh neotvorim auto.
Mne to funguje trocha horsie nez inym, co maju VB. To je 'rozladenie' 10 rokov starej techniky
cim viac zeleza stoji v ceste signalu na priamke medzi vysielacom a prijimacom, tym je mensia vzdialenost na ktoru to funguje.
Ople udava dosah 5 metrov pre VB.
Ked stojim za autom pri kufri, z niektorych poloh neotvorim auto.
Mne to funguje trocha horsie nez inym, co maju VB. To je 'rozladenie' 10 rokov starej techniky
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Kontaktovať používateľa:
tak kilometer vo volnom priestranstve magicar
klasika na druhom aute je biedna, tak 5 metrov cca
klasika na druhom aute je biedna, tak 5 metrov cca
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ano, vysielaci vykon je obmedzeny z dvoch dovodov.
1. aby nebolo take jednoduche kod odchytit
2. aby "baterka" vydrzala dlho
Ale mam jeden postreh. Dosah DO velmi zavisi od toho, v akej lokalite sa nachadzate, resp. kolko je rusivych signalov vo freq. pasme 472MHz.
Su miesta, kde Omegu otvaram klucom.
Napr. v Pezinku pred restauraciou U Michala.
Tam sa mi este nikdy nepodarilo auto dialkovym otvorit.
1. aby nebolo take jednoduche kod odchytit
2. aby "baterka" vydrzala dlho
Ale mam jeden postreh. Dosah DO velmi zavisi od toho, v akej lokalite sa nachadzate, resp. kolko je rusivych signalov vo freq. pasme 472MHz.
Su miesta, kde Omegu otvaram klucom.
Napr. v Pezinku pred restauraciou U Michala.
Tam sa mi este nikdy nepodarilo auto dialkovym otvorit.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- dulo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Moj originál DO Opel cca tých 5 metrov. Bohate postačuje
Akurát jedna vec mi chýba, ktorú majú autá koncernu VW. Ked podržíš dlhšie otváranie, tak sa stiahnu dole aj okná. Je to super vec hlavne v lete, ked ideš k autu a v aute je neznesiteľne horúco.
A funguje to aj naopak, ak zavirieš auto cez DO a sú otvorené okná, tak sa zavrú... závidím...
Akurát jedna vec mi chýba, ktorú majú autá koncernu VW. Ked podržíš dlhšie otváranie, tak sa stiahnu dole aj okná. Je to super vec hlavne v lete, ked ideš k autu a v aute je neznesiteľne horúco.
A funguje to aj naopak, ak zavirieš auto cez DO a sú otvorené okná, tak sa zavrú... závidím...
VeBe X18XE Caravan Sport
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Kontaktovať používateľa:
astra G dotahovanie okien ma... to ze sa stiahnu pri otvoreni tak to neviem ci mam... ale asi nie a ak ano neviem o tom nikdy som to nepotreboval
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL