voda
Moderátori: dulo, buci_vectra
- ivo
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:12
- Auto: Vectra B
voda
takze nova pikoska zacala sa mi stracat voda v nadrzke na chladenie stale musim dolievat ale nevyzera ze by niekde tiekla ,prehrieva sa mi motor ked na to dupnem ani neviem ci sa zapnu vobec ventilatori a na koniec je zaujimave aj to ze mi neprudi voda cez nadrzku aj ked je plna tak naposledy ked sa motor zahrial po dlhsej trase som ju otvoril tak sa voda sa vcucla do motora ako keby tam bol podtlak a otvorenim somho uvolnil a ostala prazdna - kamosi mi hovorili ze to moze byt termostat alebo zeby nieco ine PORADTE
Je - ford mondeo estate ZETEC-S 2,2 tdci , chip , eibach
EX - vectra B X20DTH caravan - uz je u oca , radsej nez predat za paaaaar šupov
- scorpi4
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
toto je trosku iny system chladenia...kedze je podtlakovy,aj tak mu bude vyvierat voda...takze to nie je dobry sposob...ak sa mu trati voda,niekam ide...bud sa vypari cez pretlakovy ventil na viecku,co si nemysllim,alebo sa straca mimo motor,alebo sa straca v motori,to znamena,ze ide do oleja...a to zbadana oleji...takze by som sa asi pozrel na to,ci su v poriadku ventilatory,ci ich vobec zopina...lebo aj to moze byt prvotna pricina,mozno aj prasknuteho tesnenia,alebo nedajboh hlavy motora...mozno treba skusit pustit naplno kurenie,ci sa znizi teplota...len pre skusku...ak ano,moze to byt aj vtermostate...neotvara ho do velkeho okruhu, a tym sa voda v motori prehrieva..ventilatory su stavane na chladenie vody v celom chladiacom okruhu..ved termostat pustahorucu vodu do chladicov...a tam sa spustaju ventilatory na zaklade teploty vody,ktora sa meria za termostatom..snad jasne som to napisal..jura napísal:skus naplnit po hrdlo nadrzku s chladiacou vodou, hrdlo nechaj otvorene a nastartuj motor
ak pojdu bublinky, tak mas hlavu prasknutu, alebo tesnenie v prdeli "ten lacnejsi pripad"
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tesnenie pod hlavou alebo hlava su uz K.O.
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- ivo
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:12
- Auto: Vectra B
no takto neska ked som lial vodu tak som konecne vydel kde to tece ono to je taka okruhla vec za turbom v strede na deliacej stene medzi motorom a vnutrom je to kruh asi o primere 6cm a hrubke 1cm je napojeny na hadice a zo stredu mu ide taka tenka hadicka[/img]
Je - ford mondeo estate ZETEC-S 2,2 tdci , chip , eibach
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Vola sa to ventil kureniaivo napísal:no takto neska ked som lial vodu tak som konecne vydel kde to tece ono to je taka okruhla vec za turbom v strede na deliacej stene medzi motorom a vnutrom je to kruh asi o primere 6cm a hrubke 1cm je napojeny na hadice a zo stredu mu ide taka tenka hadicka[/img]
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
NagyAttila
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Jan 2009, 16:16
- Auto: Signum
Caute!
Nechcem otvrit novu temu ale ja mam taky problem ze rucicka mi ukazuje teplotu na medzi 80-90 C ked idem napr 90-100km/h ked idem pomalsy v obci vtedy my ukazuje presne 90c ale ked zastavym motor vody mi pride vonku z expanzneho nadrzku!
Tak vyzera ze voda je vrialo celkom systemu!
Pocujem aj toto ze aj vdnuka motora tak isto voda vrialo!
Ventilator mi vobec nezapne !
Co moze byt problem ?
Aeste daco ja najprv myslel som ze budem mat ten zadka exp.nadrzku uz spinave a preto vyvrtal som myslim ze to uz musim vymenit lebo uz nemam tlak v systemu ? ci nie?
Nechcem otvrit novu temu ale ja mam taky problem ze rucicka mi ukazuje teplotu na medzi 80-90 C ked idem napr 90-100km/h ked idem pomalsy v obci vtedy my ukazuje presne 90c ale ked zastavym motor vody mi pride vonku z expanzneho nadrzku!
Tak vyzera ze voda je vrialo celkom systemu!
Pocujem aj toto ze aj vdnuka motora tak isto voda vrialo!
Ventilator mi vobec nezapne !
Co moze byt problem ?
Aeste daco ja najprv myslel som ze budem mat ten zadka exp.nadrzku uz spinave a preto vyvrtal som myslim ze to uz musim vymenit lebo uz nemam tlak v systemu ? ci nie?
Signum 3,2 v6
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
je to tak
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk