Vivaro 1,9 dci nefunguje tachometer
Moderátor: dulo
Vivaro 1,9 dci nefunguje tachometer
Dobry den
Mam Opel vivaro 1,9 dci, rv 2005. Na aute mi nefunguje rucicka tachometra ani nenacitava kilometre. ABS senzory su OK, kontrolovane cez diagnostiku, aj rychlost ukazuje cez diagnostiku.
Mal uz niekto podobny problem?
Dakujem za rady.
Tomas
Mam Opel vivaro 1,9 dci, rv 2005. Na aute mi nefunguje rucicka tachometra ani nenacitava kilometre. ABS senzory su OK, kontrolovane cez diagnostiku, aj rychlost ukazuje cez diagnostiku.
Mal uz niekto podobny problem?
Dakujem za rady.
Tomas
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
- Auto: Vectra B
Re: Vivaro 1,9 dci nefunguje tachometer
a kontrolka ABS ti nesvieti?
Naposledy upravil/-a macil v 27 Dec 2013, 22:39, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmazaná citácia.
Dôvod: Zmazaná citácia.
Bapraveze nie, sice som dostal chybu na ABS nieco ako jednotka nefunkcna ale po vymazani sa uz nevratila ta chyba a auto brzdi normalne. Svieti mi iba motorova kontrolka..
-
- Strieborný užívateľ
skus pozrieť poistku č17 pod nohami šofera a poistku č6 v motorovom priestore vpravo hore.mysiaq napísal:Tak tam nejaka chyba je, len ju vycitat
V motorovom priestore neni su poistky, iba 6 velkych. Ale zda sa ze som nasiel pricinu problemu, na konektore od ABS (pod autom ) korozia na kabloch...
-
- Strieborný užívateľ
može byť.tomas812 napísal:V motorovom priestore neni su poistky, iba 6 velkych. Ale zda sa ze som nasiel pricinu problemu, na konektore od ABS (pod autom ) korozia na kabloch...
-
- Strieborný užívateľ
može byť.nediv sa renauťacka kabelaž životnosť tak 5 rokov potom začina blbnuť .od ABS ide signal do riadiacej jednotky pin.XE4 a ten kablik pravde podobne bude poškodeny oxidaciou .otto napísal:tomas812 napísal:V motorovom priestore neni su poistky, iba 6 velkych. Ale zda sa ze som nasiel pricinu problemu, na konektore od ABS (pod autom ) korozia na kabloch...