Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec
Servis Potreboval by som taku malu radu - z mojho kadetta som komplet vytrhal koberec pod nohami, aj vsetky tlmenia co tam boli (vyzeralo to ako take trhane chumace bavlny alebo coho)... no a teraz si chcem na podlahu nalepit (pripadne inak uchytit) koberec... len nechcem aby bol priamo na plechu, chcem by som tam nieco dat pod to, aby to bolo aspon trocha maksie a aj trocha tlmilo... takze mate niekto skusenosti ? alebo aspon ako sa vola taka latka co je pod kobercom original ? pripadne ina latka alebo nejaka pena alebo co, len aby to bolo cca 3cm hrube hadam aj nehorlave a nerozprasovalo sa to ako napr sklenene vata ( tu by som tam nechcel davat, predsa len ak by sa to nejak rozprasilo do celeho auta tak by to asi trocha svrbelo)...
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Mar 2008, 09:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
koberec
Originaly zozenies iba cez inzerat, alebo na srotovisku.Skus sa pozriet v predajni kobercov na koberce, ktore maju na spodnej strane nalepenu gumu.Samozrejme budu nasavat vsetku vodu, ktora sa tam dostane z topanok.Takze potom je vhodna ako dalsia vrstva gumova podlozka v tvare vanicky, ktora zakryje cely priestor noh.A na to kobercek s logom OPEL.Ale nelep to!Obcas to treba vybrat, a riadne vysusit. Namiesto toho prveho koberca s gumou skus zohnat originaly z ineho auta a zostrihat na svoj rozmer.Samozrejme z väcsieho auta a tym padom by to malo mat aj väcsi prihlukovy ucinok.
- spidy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec
Kadett EVO II napísal:Servis Potreboval by som taku malu radu - z mojho kadetta som komplet vytrhal koberec pod nohami, aj vsetky tlmenia co tam boli (vyzeralo to ako take trhane chumace bavlny alebo coho)... no a teraz si chcem na podlahu nalepit (pripadne inak uchytit) koberec... len nechcem aby bol priamo na plechu, chcem by som tam nieco dat pod to, aby to bolo aspon trocha maksie a aj trocha tlmilo... takze mate niekto skusenosti ? alebo aspon ako sa vola taka latka co je pod kobercom original ? pripadne ina latka alebo nejaka pena alebo co, len aby to bolo cca 3cm hrube hadam aj nehorlave a nerozprasovalo sa to ako napr sklenene vata ( tu by som tam nechcel davat, predsa len ak by sa to nejak rozprasilo do celeho auta tak by to asi trocha svrbelo)...
caf nerozumjem preco a hlavne naco si urobyl take drastycke opatrenie ale budis kedze to chces nahradit a hlavne v tej hrubke odporucam pobehat vrakoviska inak nezozenes potrebny material co potrebujes kedze or:(je lisovana pena impregnovana proti vlhkosti) a ako nahradu uz len kvoly tlmeniu by som bral geotextiliu ta zas saje vlhkost takze potrebujes poriesit nieco proti saniu vlhkosti i ked sa kedysi pouzyval obycaj kumoasfalt ale fakt ze (hrubka sa rovna vahe)