Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Kadett EVO II

Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec

Príspevok od používateľa Kadett EVO II »

Servis :) Potreboval by som taku malu radu - z mojho kadetta som komplet vytrhal koberec pod nohami, aj vsetky tlmenia co tam boli (vyzeralo to ako take trhane chumace bavlny alebo coho)... no a teraz si chcem na podlahu nalepit (pripadne inak uchytit) koberec... len nechcem aby bol priamo na plechu, chcem by som tam nieco dat pod to, aby to bolo aspon trocha maksie a aj trocha tlmilo... takze mate niekto skusenosti ? alebo aspon ako sa vola taka latka co je pod kobercom original ? pripadne ina latka alebo nejaka pena alebo co, len aby to bolo cca 3cm hrube hadam aj nehorlave a nerozprasovalo sa to ako napr sklenene vata ( tu by som tam nechcel davat, predsa len ak by sa to nejak rozprasilo do celeho auta tak by to asi trocha svrbelo)...
klu
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 10 Mar 2008, 09:48
Auto: !! Zmeň si model auta !!

koberec

Príspevok od používateľa klu »

Originaly zozenies iba cez inzerat, alebo na srotovisku.Skus sa pozriet v predajni kobercov na koberce, ktore maju na spodnej strane nalepenu gumu.Samozrejme budu nasavat vsetku vodu, ktora sa tam dostane z topanok.Takze potom je vhodna ako dalsia vrstva gumova podlozka v tvare vanicky, ktora zakryje cely priestor noh.A na to kobercek s logom OPEL.Ale nelep to!Obcas to treba vybrat, a riadne vysusit. Namiesto toho prveho koberca s gumou skus zohnat originaly z ineho auta a zostrihat na svoj rozmer.Samozrejme z väcsieho auta a tym padom by to malo mat aj väcsi prihlukovy ucinok.
Kadett EVO II

Príspevok od používateľa Kadett EVO II »

no budem musiet nieco vymysliet, potom napisem ako som to vsetko spravil :)
stupi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Okt 2006, 17:03
Kontaktovať používateľa:

a

Príspevok od používateľa stupi »

originalne podlahove koberce,site na mieru mame,je vela farieb,materialu
O-Omega 2.5TD,2000 r.v.
VW-Passat,1.9TDI,2004

0911328257
mstupi25@gmail.com
Používateľov profilový obrázok
conos
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 19:05

Príspevok od používateľa conos »

pena pod koberec by sa este mozno nasla u mna v garazi z kadetta
---opel freunde---
opel kadett e C20NE
opel astra f gsi C20NE - donor pre kadetta
opel vectra c Y22DTR
Používateľov profilový obrázok
spidy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
Auto: Nemám auto
Kontaktovať používateľa:

Re: Pena (molitan alebo neviem co) pod koberec

Príspevok od používateľa spidy »

Kadett EVO II napísal:Servis :) Potreboval by som taku malu radu - z mojho kadetta som komplet vytrhal koberec pod nohami, aj vsetky tlmenia co tam boli (vyzeralo to ako take trhane chumace bavlny alebo coho)... no a teraz si chcem na podlahu nalepit (pripadne inak uchytit) koberec... len nechcem aby bol priamo na plechu, chcem by som tam nieco dat pod to, aby to bolo aspon trocha maksie a aj trocha tlmilo... takze mate niekto skusenosti ? alebo aspon ako sa vola taka latka co je pod kobercom original ? pripadne ina latka alebo nejaka pena alebo co, len aby to bolo cca 3cm hrube hadam aj nehorlave a nerozprasovalo sa to ako napr sklenene vata ( tu by som tam nechcel davat, predsa len ak by sa to nejak rozprasilo do celeho auta tak by to asi trocha svrbelo)...

caf nerozumjem preco a hlavne naco si urobyl take drastycke opatrenie ale budis kedze to chces nahradit a hlavne v tej hrubke odporucam pobehat vrakoviska inak nezozenes potrebny material co potrebujes kedze or:(je lisovana pena impregnovana proti vlhkosti) a ako nahradu uz len kvoly tlmeniu by som bral geotextiliu ta zas saje vlhkost takze potrebujes poriesit nieco proti saniu vlhkosti i ked sa kedysi pouzyval obycaj kumoasfalt ale fakt ze (hrubka sa rovna vahe)
stupi
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Okt 2006, 17:03
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa stupi »

da sa kupit originasl materia na koberce,mame ho v ponuke,rozne dekory,hrubka
O-Omega 2.5TD,2000 r.v.
VW-Passat,1.9TDI,2004

0911328257
mstupi25@gmail.com
Wade

Príspevok od používateľa Wade »

To tlmenie co zhnanas, sa vola DYNAMAT, okrem ineho to PERFEKTNE odhlucnuje....
Napísať odpoveď

Návrat na "TUNING a STYLING - VŠEOBECNE"